Διαφήμιση
Τετάρτη, 31 Μάρτιος 2021 15:02

Δυο νέοι θεατρικοί προβολείς από την ETC

Στα πλαίσια της 2ήμερης διεθνούς διαδικτυακής της εκδήλωσης, η ETC παρουσίασε δυο νέους θεατρικούς προβολείς, για τους οποίους μας δίνει περισσότερες πληροφορίες μέσω σχετικού δελτίο τύπου.
Πρόκειται για τους Source Four LED Series 3 και το Desire Fresnel που σύμφωνα με την εταιρία αποτελούν ιδανικό ζεύγος για κάθε θέατρο καθώς συνδυάζουν υψηλή φωτεινότητα, εντυπωσιακή μίξη χρωμάτων και ασύρματα χαρακτηριστικά DMX / RDM.
Το Source Four LED Series 3 είναι η τρίτη γενιά του color mixing LED fixture, καθώς η σειρά είχε κάνει το ντεμπούτο της πρίν από σχεδόν 20 χρόνια με τα φωτιστικά πυρακτώσεως Source Four να ‘χτυπούν’ την πόρτα της βιομηχανίας το 1992 και πολύ σύντομα να αναδεικνύονται στα αγαπημένα της φωτιστικά σώματα.
Από τότε βεβαίως η τεχνολογία προχώρησε σημαντικά, το ίδιο και τα φωτιστικά, με την 3η γενιά να διαθέτει ένα νέο σύστημα μίξης οκτώ χρωμάτων στα οποία περιλαμβάνονται και τα χαρακτηριστικά deep red LEDs, συμβάλλοντας στη δημιουργία μοναδικών αποχρώσεων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία «μπορείτε να ανακαλύψετε βάθος και πλούτο σε υφάσματα, σκηνικά και τοπία, και κυρίως στους τόνους του δέρματος, με τη σειρά Lustr X8.
Αν ωστόσο αναζητάτε ένα ‘ρυθμιζόμενο’ λευκό φως, τότε έχετε την επιλογή της σειράς Daylight HDR.
Διαθέσιμοι είναι επίσης και τα ολοκαίνουργια XDLT lens tubes για μέγιστη φωτεινότητα έως και 13.000 lumens, που προορίζονται για οποιοδήποτε σημείο του θεάτρου. Οι σχεδιαστές αναμένεται να εκτιμήσουν επίσης τη μειωμένη διαρροή φωτός και τη σχεδόν μηδενική χρωματική εκτροπή.

Η ETC με το Desire Fresnel προσθέτει ένα επανασχεδιασμένο κλασικό φωτιστικό σώμα στο οπλοστάσιό της.
Με το εν λόγω Fresnel η ETC κρατάει τα καλύτερα στοιχεία από τα θεατρικά φωτιστικά πυρακτώσεως και τα συνδυάζει με νέες τεχνολογίες φωτισμού, όπως η πλήρης σειρά οκτώ χρωμάτων, ασύρματο DMX / RDM, ένα εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας με διαμόρφωση NFC μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του tablet με τη χρήση της εφαρμογής Set Light της ETC. Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που συνοδεύουν το Desire Fresnel.

Επιπλέον, η ETC έχει επεξεργαστεί εκ νέου τον τρόπο λειτουργίας της λάμπας και του φακού, ώστε να έχετε περισσότερο φως σε όλο το εύρος ζουμ. Το Source Four LED Series 3 και το Desire Fresnel αποτελούν σύμφωνα με την ETC τον ιδανικό συνδυασμό για κάθε θέατρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δυο ολοκαίνουργια φωτιστικά σώματα της ETC θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση