Διαφήμιση
Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 13:33

H Powersoft στηρίζει τους τεχνικούς

Η ζωντανή μουσική εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αλλά ενώ οι καλλιτέχνες μπόρεσαν να αξιοποιήσουν μερικώς τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν τα κοινωνικά μέσα και οι ιστότοποι μετά τον Covid-19, οι εργαζόμενοι που υποστηρίζαν τις Live εμφανίσεις τους, δυστυχώς έμειναν δίχως αντικείμενο εργασίας.

Έχοντας αυτό κατά νου, η Live Nation ως γνωστόν δημιούργησε το φιλανθρωπικό ταμείο Crew Nation προκειμένου να δώσει χέρι βοήθειας στους τεχνικούς και το προσωπικό των περιοδειών, αλλά και των χώρων που εξαρτώνται αποκλειστικά από τις Live συναυλίες και παραστάσεις.

Στο Crew Nation, εκτός από τη Live Nation που αρχικά συνεισέφερε με 5 εκ. δολλάρια, έχουν έως τώρα συνεισφέρει με ένα ακόμα μεγαλύτερο συνολικά ποσό (επώνυμα και ανώνυμα) δεκάδες καλλιτέχνες και μπάντες όπως για παράδειγμα οι Coldplay, Miley Cyrus, Metallica, John Mayer και πολλοί άλλοι.

Η Powersoft αποφάσισε να στηρίξει εμπράκτως αυτή την πρωτοβουλία, καθώς δεσμεύτηκε να δωρίσει το 5% των εσόδων της από τους ενισχυτές που θα πωληθούν μεταξύ 27 Ιουλίου και 15 Οκτωβρίου 2020.
Με τον τρόπο αυτό η Ιταλική εταιρία στηρίζει τους τεχνικούς και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις παραστάσεις, τα Live gigs και τις περιοδείες καλλιτεχνών και συγκροτημάτων.

Επιπλέον, για να δώσει εξτρά κίνητρο σε όσους θα ήθελαν να επενδύσουν σε Powersoft, οι ενισχυτές της σειράς Χ, θα διατίθενται με έξτρα έκπτωση 15% έως τις 15 Οκτωβρίου 2020.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία…

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση