Διαφήμιση
Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 12:45

EV PXM-12MP – Το πρώτο της powered floor monitor

Το PXM-12MP σηματοδοτεί το ντεμπούτο της Electro-Voice στα αυτοενισχυόμενα stage monitor. Το νέο μόνιτορ έχει κατασκευαστεί ειδικά για live performances από solo entertainers, bands, mobile DJs και φυσικά rental εταιρίας.
Όπως είπαμε, το 2δρομο PXM-12MP είναι αυτοενισχυόμενο, διαθέτει compact μέγεθος και διατάσεις χάρη στην ομοαξονική τοποθέτηση του HF driver 1.75” ως προς το 12ιντσο γούφερ, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα 13,5 κιλά. Το εν λόγω μόνιτορ χάρη στις διαστάσεις του είναι ιδανικό για stage με περιορισμένο χώρο αφού χάρη στις 55 μοίρες γωνία της μπάφλας του επιτρέπει στον τραγουδιστή / μουσικό να στέκεται πολύ κοντά μπροστά του δίχως απώλειες σε κανένα πεδίο του ακουστικού φάσματος, ενώ οι 90 μοίρες διασπορά του στον οριζόντιο άξονα, επιτρέπει στον perfomer να μπορεί να κινείται κατά μήκος της σκηνής.

To PXM-12MP μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες portable εφαρμογές (ως fill, delay, ή mounted on a pole, δουλεύοντας ως τυπικό ηχητικό σύστημα για short-throw εφαρμογές), εξ’ ου και έρχεται με διάφορα x-over settings, περιλαμβάνοντας και θέσεις για ματσάρισμα με τα ELX200 EKX subwoofers της EV.
To ηχείο ενσωματώνει δυο κανάλια Class-D ενισχυτικά της Dynacord με αποθέματα ισχύος της τάξεως των 700 W με τις επιδόσεις του όσον αφορά το μέγιστο SPL να φτάνουν τα 129dB.

Επίσης on board βρίσκεται και το QuickSmart DSP της EV που περιλαμβάνει IIR/FIR φίλτρα, 3 μπάντες EQ με διαφορετικά εργοστασιακά presets που θα καλύψουν διάφορες εφαρμογές και χρήσεις του μόνιτορ, ενώ περιλαμβάνονται και 5 user presets. Ένα high-Q notch φίλτρο συμβάλει στην εξάλειψη των προβληματικών ως προς το feedback συχνοτήτων, ενώ η λειτουργία delay περιλαμβάνει βήματα των 0.1 m για ακριβή ρύθμιση όταν το ηχείο χρησιμοποιείται ως delay speaker.  
Τέλος η λειτουργία GUITARCAB επιτρέπει την απευθείας σύνδεση κιθάρας στο PXM-12MP μέσω DI box.

Οσον αφορά τη συνδεσιμότητα το ηχείο υποστηρίζει δυο XLR/TRS combo mic/line inputs, ένα ζεύγος stereo RCA AUX input για αναπαραγωγή μουσικής και μια XLR THRU είσοδο όταν χρησιμοποιείται ως μέρος ενός ηχητικού συστήματος (distributed sound system). Ευπρόσδεκτη είναι η έξοδος XLR MIXOUT που του επιτρέπει να λειτουργεί και ως 3κάναλο mixer προκειμένου να στείλει τη μίξη σε ένα άλλο ηχείο.

Σύμφωνα με την εταιρία θα είναι διαθέσιμο από τον προσεχή Φεβρουάριο. Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες (διαθεσιμότητα, τιμή) για το νέο
PXM-12MP θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση