Διαφήμιση
Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 18:06

Νέο DPA 2028 με ειδίκευση στη φωνή

Η DPA παρουσίασε το νέο της μικρόφωνο 2028, που ειδικεύεται στα φωνητικά και στο Live περιβάλλον.
Το νέο 2028 διαθέτει σύμφωνα με την εταιρία, φυσικό ήχο και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους φωνής και για όλους τους καλλιτέχνες, από μικρές μπάντες έως τραγουδιστές πρώτης γραμμής και international touring singers. Επίσης,εκτός από το Live περιβάλλον, το μικρόφωνο προορίζεται και για broadcast και pro AV εφαρμογές.

Η εταιρία επισημαίνει ακόμα, ότι το 2028 διαθέτει την ίδια υψηλή πιστότητα με τα κορυφαία μικρόφωνα της εταιρίας (όπως το d:facto  4018 VL που είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας στα χειρός μικρόφωνα) και το μεγάλο του ατού είναι ότι δεν θα χρειαστεί ο μηχανικός ήχου να επέμβει στις φωνές μέσω του ισοσταθμιστή της κονσόλας καθώς το μικρόφωνο δεν χρειάζεται EQ (ή χρειάζεται ελάχιστο) για να αποδώσει τη φωνή του τραγουδιστή έτσι όπως είναι.

Εν ολίγοις, το νέο υπερκαρδιοειδές 2028 είναι ένα πιο προσιτό d:facto 4018 VL με τη γνωστή off-axis συμπεριφορά της DPA που επιτυγχάνει υψηλότατες επιδόσεις όσον αφορά το gain πριν το feedback, ενώ υπόσχεται φυσική και αχρωμάτιστη ηχητική συμπεριφορά.
Τέλος, το 2028 διατίθεται συνολικά σε 3 εκδόσεις, ως wired XLR και δυο ασύρματες που είναι συμβατές με τα πιο δημοφιλή ασύρματα συστήματα μικροφώνων της αγοράς. Αυτές περιλαμβάνουν τον SL1 adapter που είναι συμβατός με Shure, Sony και Lectrosonics και τον SE2 adapter που είναι συμβατός με Sennheiser.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο 2028 θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision.

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση