Διαφήμιση
Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2019 11:10

Νέο MFX από την Electro-Voice

Το MFX, είναι το νέο multi-function monitor της Electro-Voice που συνδυάζει υψηλή έξοδο, ομοαξονικά τοποθετημένες και φασικά ευθυγραμμισμένες μονάδες που φορτίζονται από τον Constant Directivity κυματοδηγό της EV. Σύμφωνα με την Electro-Voice τόσο οι διαστάσεις, όσο και η ακριβής τοποθέτηση του κυματοδηγού αλληλεπιδρούν με το woofer συμβάλλοντας στην επίτευξη μιας ‘διπολικής εξόδου’ που έχει ως αποτέλεσμα τον αποτελεσματικό έλεγχο ως προς την ακρίβεια της κάλυψης, ειδικά στη μεσαία περιοχή συχνοτήτων.

Το νέο μόνιτορ (έκανε ντεμπούτο στην πρόσφατη prolight+sound και πλέον και στην InfoComm) διατίθεται σε δυο μοντέλα: το MFX-12MC (12″) και το MFX-15MC (15″). Αμφότερα διαθέτουν χαμηλό προφίλ, ενώ διαθέτουν και pole sockets για την τοποθέτησή τους σε στάντ και τη χρήση τους σε μια εκτεταμένη γκάμα εφαρμογών τόσο πάνω όσο και κάτω από τη σκηνή.
Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως passive, ή biamp, ενώ τα πολλαπλά DSP settings αναλαμβάνουν τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του ηχείου ανάλογα με τη χρήση.
Τα νέα MFX multi-function monitors έχουν σχεδιαστεί για να οδηγούνται από τους TGX10 ή IPX10:4 DSP amps της Dynacord.
Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα MFX-12MC και MFX-15MC θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση