Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 19:50

Powersoft X4L με έξτρα ‘δύναμη’

του Βασίλη Λαδονικόλα

Ο νέος πανίσχυρος X4L για…Large καταστάσεις…
Ντεμπούτο για το νέο X4L στο περίπτερο της Powersoft εδώ στην Prolight + Sound 2019 της Φρανκφούρτης, με το νέο ενισχυτή να αποτελεί μια 4κάναλη πλατφόρμα ενίσχυσης ειδικά σχεδιασμένη να αποδίδει peak voltages έως 300 V για την οδήγηση των εξαιρετικά ‘βατοβόρων’ array και subwoofer configurations.
Ακόμα και σε εφαρμογές που δεν απαιτούνται υψηλά αποθέματα ισχύος και high output voltage, ο X4L αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο ενισχυτικό, καθώς μπορεί να προσδώσει την ίδια ή μεγαλύτερη ισχύ ανά ηχείο, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να οδηγήσει περισσότερες καμπίνες σε παράλληλη λειτουργία, γεγονός που σύμφωνα με την Powersoft, τον καθιστά πιο αποδοτικό σε σχέση με άλλα ενισχυτικά του ανταγωνισμού. 
Ένα ακόμα ατού του είναι η ευελιξία του όσον αφορά τις διασυνδέσεις καθώς φιλοξενεί 5 output connectors που επιτρέπουν εύκολη διασύνδεση χωρίς τη χρήση ανταπτόρων, έτσι τα κανάλια 1 και 2 μπορούν να οδηγούν μια υλοποίηση με cardioid sub και τα κανάλια 3 & 4 να οδηγούν μερικά 2 – δρομα front fill σε παράλληλη σύνδεση.

T Seriesvalue for money
Ξεχωριστή παρουσία είχε και η σειρά T Series που λανσαρίστηκε στην πρόσφατη έκθεση NAMM πρό 3μήνου.
Η σειρά περιλαμβάνει δυο 2κάναλα και αντίστοιχα 4κάναλα μοντέλα με αποθέματα ισχύος από 750W έως 3.000W κι όλα αυτά από ένα single rack unit. Σημειωτέον ότι οι ενισχυτές εκτός από αναλογικές εισόδους διαθέτουν και εισόδους AES3 και Dante inputs, για την ενοποίηση πολλών ενισχυτών μέσω daisy-chained συνδεσμολογίας για networked audio εφαρμογές δίχως την ανάγκη χρήσης εξωτερικών switches και splitters.

Επίσης παρουσιάστηκε ο LOTO, ένας 1-2 in / 4 out επεξεργαστής, ειδικά σχεδιασμένος να υποστηρίξει διευρυμένες και απαιτητικές DSP λειτουργίες για οποιοδήποτε powered προϊόν της αγοράς. Επίσης είδαμε και το DSPLite ETH, που αποτελεί την Ethernet έκδοση του στάνταρ USB DSPLite.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον X4L, τους T-Series και τα υπόλοιπα προϊόντα της Powersoft απευθυνθείτε στη DNA Systems…

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση