Διαφήμιση
Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2019 00:45

Ετοιμη η νέα ναυαρχίδα της High End Systems

Η νέα Hog 4-18 ουσιαστικά αναβαθμίζει τη δημοφιλή Hog 4 με 18.5” touch screens, ενώ αντίστοιχες είναι και οι κατασκευαστικές αναβαθμίσεις με τη χρήση αλουμινένιων encoder knobs και integrated accessory mounts.
Η κονσόλα υποστηρίζει 8,192 κανάλια (expandable με DP8K processors), διαθέτει 8 XLR-5 DMX outputs, sACN και Art-Net, MIDI και dual etherCON connections για την υποστήριξη HogNet και FixtureNet. Η κονσόλα περιλαμβάνει 5 parameter encoders υψηλής ανάλυσης, ενσωματωμένο tri-axis backlit trackball και 10 master playbacks με μηχανικά faders και master control keys. Επίσης υποστηρίζει τη χρήση έως και 3 εξωτερικών display port monitors ή touchscreen monitors.

Το νέο OS v3.11 software περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε συνεργασία με την Hog 4-18 console hardware, όπως (12 universes of output για τη Hog 4 PC, επιπρόσθετα Plot icons και αναβαθμισμένες ενδείξεις των  τρέχοντων cue στο cue list window).

Τέλος, μια εξίσου σημαντική είδηση είναι ότι η High End Systems αντικαθιστά το visualizer της οικογένειας Hog, με το Capture lighting design software με τα δικαιώματα (solo, duet ή quartet level) να εξαρτώνται από την παραγγελία της Hog κονσόλας.
Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα ναυαρχίδα Hog 4-18, θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση