Διαφήμιση
Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018 12:42

Νέο ArmoníaPlus από την Powersoft

Σύμφωνα με την Ιταλική εταιρία, το νέο ArmoníaPlus interface διαθέτει ένα νέο εξελιγμένο workflow επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη ευχρηστία και ακόμα ευκολότερη πλοήγηση κατά την εφαρμογή του, ενώ αναβάθιση υπάρχει και στον τομέα των δυνατοτήτων του.

Ετσι, το νέο ArmoníaPlus interface υποστηρίζει ένα απλό ‘παράθυρο’ με 4  main views: Workspace, System List, Operator View και Events.  Ο χώρος εργασίας χωρίζεται σε δυο τμήματα, με τους ενισχυτές να βρίσκονται αριστερά και το ηχητικό σύστημα δεξιά, ενώ ο χειριστής μπορεί να κινηθεί σε 4 βασικά βήματα που είναι τα εξής: Design, Config, Tune και Show, με το κάθε ένα εξ’ αυτών να προσφέρει πλήθος λειτουργιών.

Όταν όλη η αλυσίδα λειτουργιών ολοκληρωθεί, τότε όλο το σετάρισμα και οι χειρισμοί μεταφέρονται απευθείας στο ηχητικό σύστημα. 
Το layout και όλος ο χειρισμός είναι ακόμα πιο εύκολος με τους ενισχυτές να προστίθενται απευθείας στο ρακ, ενώ τα ηχεία ομαδοποιούνται είτε κάθετα είτε οριζόντια, όπως ακριβώς θα βρίσκονται στην πραγματική εγκατάσταση στο venue.

Επίσης τα Arrays μπορούν να τοποθετούνται μαζί, με τη δημιουργία συγκεκριμένων γκρουπ ηχείων να καθιστά δυνατή την ομαδική ρύθμιση κρίσιμων παραμέτρων όπως Gain, Delay, Polarity και EQ.
Το επανασχεδιασμένο graphical interface παρέχει χρήσιμες πληροφορίες με ακόμα πιο εμφανή τρόπο για τον χειριστή, όπως για παράδειγμα το νέο Tune:EQ page που επιτρέπει στο χειριστή να παρακολουθεί τη συνολική καμπύλη που εφαρμόζεται σε κάθε ηχείο, για αναρίθμητα γκρουπ ηχείων.

Ένα ειδικά σχεδιασμένο Headroom meter βασισμένο στους limiters του ίδιου του ηχείου απεικονίζει ρεαλιστικά στο χρήση το πόσο ‘σκληρά’ οδηγείται το ηχείο κάθε φορά σε πραγματικό χρόνο. 
Αναλυτικά, μια σειρά από Tutorial videos είναι διαθέσιμα στο Armonía website, ενώ το νέο software μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο θα σας δώσουν στη DNA Systems…

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση