Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2018 10:10

ACT-8: διαθέσιμη η ναυαρχίδα της MiPro

Το νέο ACT-8 αποτέλεσε ένα από τα highlight πρώτης γραμμής του περιπτέρου της MiPro στην πρόσφατη έκθεση της Φρανκφούρτης.
Πρόκειται για το νέο ψηφιακό σύστημα δεύτερης γενιάς και περιλαμβάνει τους ψηφιακούς 4κάναλους δέκτες ACT-848 quad channel και τους 2κάναλους ACT-828 dual channel digital receivers αντίστοιχα.
Αμφότεροι είναι πλήρως συμβατοί με το ψηφιακό πρωτόκολλο DANTE, αλλά και με AVB, ενώ εκτός των άλλων υποστηρίζουν ανάλυση σήματος στα 24bit και 256 bit encryption.

Στα ατού και των δυο δεκτών, και του 4κάναλου και του 2κάναλου, περιλαμβάνεται το εύκολο setup και η ανίχνευση των ελεύθερων συχνοτήτων, μέσω ενός περιστροφικού μπουτόν στην πρόσοψη της μονάδας, ενώ το εμπλουτισμένο RF κύκλωμα εγγυάται την anti-interference λειτουργία των δεκτών. Το τελευταίας γενιάς DSP του περιλαμβάνουν οι ACT-848 και ACT-828 υποστηρίζει εκτός των άλλων, χρήσιμες λειτουργίες όπως SmartEQ με 10 προρυθμισμένες θέσεις για την εύκολη και άμεση προσαρμογή του μικροφώνου από το χρήστη στις απαιτήσεις των τραγουδιστών, καθώς και επίσης 10 ψηφιακά anti-feedback προγράμματα ισοστάθμισης για την εξάλειψη της δημιουργίας των ανεπιθύμητων μικροφωνισμών.
Το νέο λογισμικό MIPRO RCS2 επιτρέπει στο χρήση τον απομακρυσμένο έλεγχο και το χειρισμό όλων των παραμέτρων του συστήματος, δικτυακά και σε πραγματικό χρόνο, ενώ μπορούν να ελεχθούν ταυτόχρονα 64 συστήματα.
Όπως είπαμε, αμφότερα τα συστήματα υποστηρίζουν (προαιρετικά) και DANTE interface μέσω του αντίστοιχου module.
Οσον αφορά τους συμβατούς transmitter, η MIPRO διαθέτει δυο μικρόφωνα χειρός (ACT-80H και ACT-80HC), δυο ‘ταμπακιέρες’ (ACT-80Τ και ACT-80ΤC), ενώ υποστηρίζει φυσικά και το TA-80 UHF Wireless Plug-on transmitter για τη μετατροπή οποιουδήποτε καλωδιακού μικροφώνου (δυναμικού ή πυκνωτικού) σε ασύρματο, καθώς και το BC-100DT (wireless conference microphone base).

Περισσότερες πληροφορίες για τα ACT-848 και ACT-828 θα σας δώσουν στη Digikal, που αντιπροσωπεύει πλέον τα προιόντα της MIPRO στη χώρα μας…

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση