Διαφήμιση
Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 17:49

Nέα σειρά studio monitor Τ από την ΑDAM Audio

Η ΑDAM Audio παρουσίασε τη νέα σειρά nearfield studio monitor “T” η οποία μοιράζεται πολλές απο τις σχεδιαστικές καινοτομίες  που χρησιμοποιήθηκαν στην κορυφία της (και πολυβραβευμένη) σειρά S, αλλά και στην θρυλική σειρά AX.
Η σειρά “T” χρησιμοποιεί το U-ART Accelerated Ribbon Tweeter της ADAM, μαζί με το νέο symetrical-excursion woofer που χρησιμοποιεί κώνο πολυπροπυλενίου, που σύμφωνα με την ADAM επιτρέπει τη φασματική απόκριση χαμηλότερων συχνοτήτων με τιμές χαμηλότερης παραμόρφωσης, σε σχέση με αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αντίστοιχα μοντέλα αυτής της κατηγορίας μεγέθους και τιμής.

Μεταξύ των καινοτομιών που συναντάμε στα μονιτορ της σειράς T συμπεριλαμβάνοεται και η τεχνολογία High Frequency Propagation System (HPS), χάρη στην οποία τα μόνιτορ της νέας σειράς αποδίδουν εξαιρετικά σταθερή οριζόντια και κάθετη διασπορά σε όλο το φάσμα συχνοτήτων. Επίσης διαθέτουν δικτύωμα διαχωρισμού συχνοτήτων με DSP και ενισχυτές τάξης D.
Η σειρά “T” δίδρομων ηχείων monitor της ADAM Audio περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα: το T5V (με το 5″ woofer) και το T7V (με 7″ woofer). Σύμφωνα με την εταιρία η διαθεσιμότητα της σειράς Τ έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2018. Η προτεινόμενη τιμή που παρουσίασε η ADAM Audio είναι 199 € για το T5V και 239 € για το T7V.   

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για τα μόνιτορ της νέας σειράς «Τ» θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση