Διαφήμιση
Κυριακή, 11 Μάρτιος 2007 12:02

Master Audio DSP306

Ο DSP 306 αποτελεί έναν DSP επεξεργαστή με τρείς εισόδους και έξι εξόδους που ενσωματώνει ενεργά φίλτρα διαχωρισμού συχνοτήτων, παραμετρικούς ισοσταθμιστές, delay, limiter, δυνατότητα ρύθμισης πολικότητας και όλα αυτά ανεξάρτητα για κάθε κανάλι. Οι ποιοτικοί αναλογικο-ψηφιακοί μετατροπείς που χρησιμοποιεί, σε συνδυασμό με το 32μπιτο floating point DSP του, υπόσχονται υψηλές ηχητικές επιδόσεις, κάτι που αποτελεί κυρίαρχο ζητούμενο σ’ έναν ψηφιακό επεξεργαστή / διαχειριστή των σημάτων που οδηγούνται στα ηχεία του συστήματος. Κακά τα ψέματα, αυτές οι συσκευές αποτελούν την καρδιά ενός audio συστήματος και όσο πιο ποιοτικές κι ευέλικτες είναι, τόσο πιο κρίσιμη συνεισφορά έχουν στην τελική υψηλή ηχητική πιστότητα του συστήματος αναπαραγωγής. Γι’ αυτό και στη Μaster Audio ισχυρίζονται ότι έχουν προσέξει ιδιαίτερα την κυκλωματική υλοποίηση του νέου τους επεξεργαστή, καθώς και τους A/D και D/A μετατροπείς που έχουν χρησιμοποιήσει. Η ανάλυση των μετατροπέων στην είσοδο και την έξοδο της συσκευής είναι 24μπιτη ενώ η δειγματοληπτική συχνότητα ανέρχεται στα 48kHz. Στα ατού του DSP 306 περιλαμβάνεται και η δυνατότητα ελέγχου της συσκευής σε πραγματικό χρόνο μέσω PC και του αντίστοιχου GUI προγράμματος, ενώ βεβαίως μπορείτε να σετάρετε τον επεξεργαστή και manual με τον παλιό καλό τρόπο, δηλαδή μέσω των μπουτόν του εμπρόσθιου πάνελ του, στο οποίο κυριαρχεί μια υποφωτιζόμενη LCD οθόνη με δυο γραμμές 16 χαρακτήρων έκαστη προκειμένου να ενημερώνεται ο χρήστης για την κατάσταση της συσκευής και των ρυθμίσεων στις εκάστοτε παραμέτρους.
Οσον αφορά τις επιμέρους δυνατότητές του, ο DSP 306 ενσωματώνει 2 κροσόβερ ανά έξοδο, 6 παραμετρικούς ισοσταθμιστές, για κάθε είσοδο και έξοδο, ανεξάρτητο limiter για κάθε κανάλι και θέσεις μνήμης για περισσότερα από 30 προγράμματα, προκειμένου να κλειδώσετε τις ρυθμίσεις σας και να τις ανακαλέσετε όποτε τις χρειαστείτε. Υποστηρίζει επίσης λειτουργία security lock για την ασφάλεια των ρυθμίσεων από άλλους χρήστες, καθώς και μια υποδοχή RS 232 ώστε να είναι εφικτός ο έλεγχός του μέσω PC. Επίσης, όσον αφορά τον οπτικό έλεγχο των σημάτων, στην πρόσοψη του επεξεργαστή συναντάμε led 5 τμημάτων για κάθε είσοδο και έξοδο (συνολικά 9 συστοιχίες Led).
Ο επεξεργαστής σύμφωνα με τη Master Audio προορίζεται τόσο για χρήση touring όσο και για χρήση σε μόνιμες εγκαταστάσεις και εφαρμογές. Περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο τον επεξεργαστή ή ακόμα και για κάποιο demo του ζητήστε από την KM Monitors του κ. Μπουφίδη που αντιπροσωπεύει τη Master Audio στη χώρα μας...

Master Audio DSP306 - Τεχνικά Χαρακηριστικά
Αντίσταση εισόδου: >10kOhms
Αντίσταση εξόδου: 50Ohms
Μέγιστη Στάθμη: +20dBu
Απόκριση Συχνότητας: 20Hz-20kHz (+/-0,1dB)
Δυναμική Περιοχή: 115dB
Crosstalk: <-100dB
THD: 0,002%
Ανάλυση επεξεργαστή: 32-bit
Μετατροπείς D/A και A/D: 24-bit
Συχνότητα Δειγματοληψίας: 48kHz
Gain: -40 έως +15dB σε βήματα των 0,25dB
EQ: 6 για κάθε I/O
X-Overs: 2 για κάθε έξοδο
Διαστάσεις: 1U
Βάρος: 4,6 κιλά

Επαφή
ΚΜ Monitors, τηλ.: 210-83.17.284
www.km-monitor.gr, www.master-audio.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση