Διαφήμιση
Τρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 14:42

Νέα γενιά NXAMP TD controllers από τη Nexo

Πρόκειται για δυο νέα μοντέλα, τους NXAMP4x2 MK2 και NXAMP4x1 MK2 που αποτελούν προϊόν στενής συνεργασίας μεταξύ των R&D engineers της Nexo και της Yamaha Pro Audio.
Μια ευμεγέθης έγχρωμη LCD οθόνη αφής εδράζεται στο μπροστινό πάνελ των δυο νέων μοντέλων επιτρέποντας ταχύτερη και ευκολότερη πλοήγηση στα μενού και τις επιμέρους παραμέτρους όπως το array EQ, το load monitoring και το system headroom.

Οι νέοι επεξεργαστές – ενισχυτές διαθέτουν αποθέματα ισχύος της τάξεως των 4x 1000 Watts και 4x 2000 Watts και το βάρος τους ανέρχεται στα 16 και 16,6 κιλά αντίστοιχα για το μικρότερο και το μεγαλύτερο μοντέλο. Οσον αφορά το τμήμα του ενισχυτή, πρόκειται βεβαίως για Class D amplifiers που συνδυάζουν 32-bit/96KHz converters και 64-bit signal processing . Ιδανικοί για touring και fixed installations, οι ενισχυτές διαθέτουν universal στάδιο τροφοδοσίας (100-240 volts) χρησιμοποιώντας τεχνολογία PFC (power factor correction).

Ο NXAMP4x2 MK2 αποτελεί τη νέα υλοποίηση της σειράς NXAMP range, και είναι ιδανικός για την οδήγηση των συστημάτων της σειράς GEO της Nexo, καθώς και τις καμπίνες της δημοφιλούς σειράς PS Series. 
Ο NXAMP4x1 MK2 αντικαθιστά τον NXAMP4x1, τον οποίο η Nexo θα συνεχίσει να υποστηρίζει πλήρως και σε όλους τους τομείς, για τους ήδη υπάρχοντες χρήστες που είναι βεβαίως πάρα πολλοί παγκοσμίως…

Περισσότερες πληροφορίες για τους νέους NXAMP TD controllers θα σας δώσουν στην εταιρία IMA Audio Lighting…

Eπαφή
IMA Audio Lighting

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση