Διαφήμιση
Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2007 12:53

Cadac S Digital

Η Cadac εκμεταλλευόμενη την εικοσαετή εμπειρία της και πρωτοπορία της στον τομέα του ήχου σχεδίασε την S-Digital κυρίως για εφαρμογές «Live». Η διαφοροποίηση της S-Digital από όλα τα συμβατικά παραδείγματα σχεδίασης ψηφιακών κονσολών είναι ότι έχει ειδικά επινοηθεί ώστε η αρχιτεκτονική της επιφάνειας εργασίας της να αντικατοπτρίζει την γνωστή Cadac J-Type, σημείο αναφοράς στις αναλογικές κονσόλες ήχου.

Η S-Digital συνδυάζει την άμεση χρηστικότητα και την οικειότητα μίας αναλογικής κονσόλας, με υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξίσου υψηλή ηχητική πιστότητα, ευκολία χρήσης, αξιοπιστία, αλλά και την γρήγορη επιστροφή της επένδυσης στον ιδιοκτήτη. Όλα τα παραπάνω αποτελούν άλλωστε την «σφραγίδα» των μηχανημάτων ήχου της Cadac. Η Cadac με την S-Digital προσφέρει στους Ηχολήπτες, Παραγωγούς καθώς και στους επιχειρηματίες του χώρου μία ψηφιακή κονσόλα ήχου που θα αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς για εφαρμογές “Live”. Η πρώτη ψηφιακή Cadac αναμένεται να βγεί στην παραγωγή τον προσεχή Οκτώβριο.
Επίσης στο περίπτερο της Cadac στην Plasa, μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν και τα προϊόντα 19” Digital Series Range με ιδιαίτερη έμφαση στο Digital Series Stage Rack, το οποίο αποτελείται από τον συνδυασμό του γνωστού Μ16 (τηλεχειριζόμενου προενισχυτή μικροφώνου) και του Χ16 MADI Merge Unit. Το Digital Stage Rack παρέχει μοναδική λύση σε εφαρμογές που απαιτούν διανομή πολυκάναλλου ήχου σε αναλογικό ή σε ψηφιακό επίπεδο, για Live TV και Radio Broadcast, για μόνιμες εγκαταστάσεις και studio ηχογράφησης.
Η συνεργασία του M16 και X16 παρέχει ευελιξία και εναλλακτικές λύσεις σε εφαρμογές recording. To X16 έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ανεξάρτητα για να παρέχει μέχρι και 4 ενισχυτές διανομής 1 in – 2out. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει 4 ανεξάρτητα MADI Streams (έως 64 κανάλια το καθένα) να είναι διαθέσιμα σε οπτικό αλλά και σε Coaxial συνδετήρα εξόδου και αποτελεί ιδανική λύση για κάθε εγκατάσταση όπου απαιτείται μετατροπή σε πολλαπλό MADI Interface ή και πρόσθετη δυνατότητα δρομολόγησης (Routing).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Cadac επικοινωνήστε με την Telmaco Α.Ε. στο τηλέφωνο 210-6874100 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cadac-sound.com.

Επαφή
Telmaco Α.Ε., τηλ.:210-68.74.100, www.telmaco.gr, www.cadac-sound.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση