Διαφήμιση
Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 20:44

SSL: ντεμπούτο για τη SYSTEM T-S300 στην IBC

Η Solid State Logic παρουσίασε στην έκθεση IBC 2017 το System T-S300. Πρόκειται για μια νέα κονσόλα μικρού μεγέθους που προσφέρει υψηλό λόγο τιμής  / απόδοσης και απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα Broadcast εγκαταστάσεων και OB Van. Πρόκειται για μια συμπαγή επιφάνεια ελέγχου η οποία μπορεί να συνδυαστεί με το πλήρες φάσμα των πρωτοποριακών System T δικτυακών προϊόντων ήχου της SSL: Κονσόλες, remote tiles, οθόνες αφής, επεξεργαστές Tempest, remote λογισμικό για PC και Network I/O.

H κονσόλα S300 προσφέρει ισχύ και ευελιξία σε  βελτιωμένη διάταξη, είναι εύχρηστη για τους χειριστές της, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώς τμήμα μιας μεγαλύτερης εγκατάστασης System T, καθώς και σε αυτόνομες διαμορφώσεις για μικρότερες broadcast εγκαταστάσεις και OB Van. H S300 διατίθεται σε 2 εκδόσεις: 16 + 1 fader και 32 + 1 faders. Μπορεί να συνδεθεί είτε μέσω του Core Tempest T25 (256 paths @ 48kHz) είτε μέσω του Core Tempest T80 (800 paths @ 48kHz) και τρέχει το ίδιο λογισμικό με την μεγαλύτερη επιφάνεια S500 καθώς και με το TCR (Tempest Control Rack).

To System T είναι το πρώτο σύστημα live-to-air broadcast production που βασίζεται αποκλειστικά σε τεχνολογία IP. Χρησιμοποιεί το AoΙP σαν πυρήνα και όχι απλώς ως συνδετικό στην υποδομή της κονσόλας. Οι συνδέσεις AoIP μειώνουν το συνολικό κόστος σχεδιασμού του συστήματος, βελτιώνουν την σταθερότητά του, ενώ οι περιφερειακές συσκευές με συνδέσεις IP δεν απαιτούν πλέον μετατροπείς ήχου. Επιπλέον, όλες οι μονάδες Network I/Ο είναι πλήρως συμβατές με τα πρωτόκολλα: Dante, AES67 & SMPTE 2110-30. Με τουλάχιστον 1000 διαθέσιμες συσκευές Dante από 350 κατασκευαστές, το System T μπορεί και συνεργάζεται άμεσα, χωρίς επιπρόσθετο λογισμικό ή hardware και ο έλεγχος δρομολόγησης γίνεται απευθείας απο το GUI της κονσόλας, μέσω του λογισμικού της SSL T-SOLSA.

Το λογισμικό του System T μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί, ωστε να συμπεριλάβει τα νέα πρότυπα ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και μέσων ενημέρωσης, καθώς και το αντίστοιχο workflow. Η πλήρης συμβατότητα μεταξύ όλων των  τμημάτων System T σημαίνει ότι η κατανομή και δρομολόγηση των σημάτων σε μία εγκατάσταση, γίνεται με εξαιρετική ευκολία χωρίς να υπάρχει απώλεια σήματος κατά την επιλογή ή διαβάθμιση πηγών.

Το System T διατηρεί τη γνώριμη ηχητική πιστότητα της SSL και μια ολοκληρωμένη σειρά επιλογών επεξεργασίας που εξασφαλίζουν τα εργαλεία ακόμα και για τη πιο απαιτητική παραγωγή ή μουσική σύνθεση. Οι πολλές δυνατότητες επεξεργασίας σε όλα τα κανάλια και busses παρέχουν πλήρη ευελιξία. Ένα πρόσθετο effect rack προσφέρει πολλαπλά reverbs, δυναμικό EQ, noise reduction, signal generators, summing tools, upmixers, downmixers και φυσικά το SSL Bus Compressor.

Επιπλέον, οι S300, S500 και TCR μπορούν να ελέγχονται από  Production Automation Packages, όπως (Ross Overdrive, GV Ignite, Sony ELC ή Vizrt Mosart). Η πλήρως προγραμματιζόμενη λειτουργία Event Manager της System T παρέχει εκτεταμένο και προσαρμόσιμο προγραμματισμό GPIO και macro programming. H S300 είναι μια συμπαγής κονσόλα χωρίς συμβιβασμούς που παρέχει όλη τη δύναμη και τα χαρακτηριστικά του System T περιβάλλοντος της SSL. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα της SSL πατήστε ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για το SYSTEM T-S300 θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση