Διαφήμιση
Σάββατο, 27 Μάιος 2017 20:04

Η Rackeys με το σωστό balance στην MWE 2017

Ένα από τα καλύτερα διακοσμημένα και δομημένα περίπτερα της έκθεσης, ήταν αυτό της εταιρίας Rackeys, που μοίρασε το θεματικό της concept ανάμεσα σε προιόντα, κατασκευές και αξεσουάρ για όλους, επαγγελματίες και μη…
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία παρουσίασε τα σημαντικότερα νέα προϊόντα των εταιριών που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας, καθώς και τα προϊόντα της Road Cases, της δικής της εταιρίας flight case και ‘κουτιών’ κάθε είδους και κάθε χρήσης, η οποία εμπερικλείει την 20χρονη εμπειρία της Rackeys στην κατασκευή κουτιών υψηλής αξιοπιστίας.

Κορυφαίο ρόλο στο περίπτερο της Rackeys είχε βεβαίως και η εταιρία LD Systems με πληθώρα προιόντων και ευέλικτων λύσεων που ως γνωστόν συνδυάζουν υψηλό λόγο τιμής / απόδοσης.
Ένα εξ’ αυτών ήταν και η επέκταση του mini array curve της LD για installation εφαρμογές, καθώς και προϊόντα από τη σειρά LD sat για εγκαταστάσεις κάθε είδους, καθώς και η 3η γενιά των Stinger, τα νέα G3 που μπορούσε να δεί και να ακούσει το κοινό της έκθεσης.

Το νέο gadget της Adam Hall με τη ρόδα αυτόματης αναδίπλωσης μέσω μαγνητικού συστήματος, αποτέλεσε ένα από τα πιο έξυπνα highlight της έκθεσης, ενώ παρουσιάστηκαν και οι προσιτοί σταθεροποιητές τάσης της Adam Hall (τόσο οι απλοί, όσο και αυτοί με τις LED λάμπες rack).

Σημαντική ήταν και η προϊοντική παρουσία της Riggatec, με μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ κάθε μορφής για rigging και ανάλογα παρελκόμενα. Οι επισκέπτες είδαν από κοντά και τα προϊόντα της Gravity (στάντ για μικρόφωνα, όργανα και ηχεία, τσάντες και εξαρτήματα για στάντ), καθώς τα προϊόντα της εταιρίας Cameo (LED φωτιστικά σώματα και αξεσουάρ φωτισμού).

Επαφή
Rackeys

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση