Διαφήμιση
Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 09:19

Space Lights and Audio εφ’ όλης της ύλης

Για 2η συνεχή χρονιά η Space Lights and Audio συμμετείχε στη Music World Expo και μάλιστα με ένα ακόμα πιο διευρυμένο διπλό booth στο οποίο φιλοξενήθηκαν τα σημαντικότερα προϊόντα από τους οίκους που αντιπροσωπεύει η εταιρία στη χώρα μας. Σημαντική θέση στο booth της εταιρίας είχαν τα προϊόντα της Γερμανικής HK Audio και πιο συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της δημοφιλούς σειράς Elements. 

Oι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ακούσουν σχεδόν όλους τους εκπροσώπους της σειράς Elements, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο, με το Big Base Single να φιλοξενείται στο εξωτερικό χώρο των live demo συστημάτων για αναλυτικές ακροάσεις. Στον ίδιο χώρο (των live demo συστημάτων) φιλοξενήθηκε και το νέο ‘value for money’ σύστημα της Linear 5 LTS της HK Audio αποδεικνύοντας τις δυνατότητές του κατά τις ακροάσεις των συστημάτων όλο το 3ήμερο της έκθεσης. Το σύστημα ειδικεύεται στο ‘long throw performance’ και μάλιστα από ένα ultra compact φορμά καμπίνας, με το top να ‘φοράει’ 3 8ιντσα mid-woofer (με 2ιντσο πηνίο φωνής έκαστο) κι ένα HF driver διαμέτρου 1 ίντσας (με 1,75 ευμεγέθες πηνίο φωνής).
Επίσης, ακόμα ένα highlight του περιπτέρου της Space Lights & Audio, ήταν και το νέο σύστημα NANO 602 της σειράς LUCAS που απευθύνεται σε μουσικούς και πολύ μικρές εγκαταστάσεις και εφαρμογές Live ήχου.

Οσον αφορά τους ενισχυτές, παρουσιάστηκαν οι νέοι ψηφιακοί ενισχυτές της σειρά δ της ΜC2 Audio που έκαναν ντεμπούτο πρίν από 3 μήνες στην έκθεση ISE του Αμστερνταμ αποσπώντας μάλιστα και σημαντικές βραβεύσεις.
Η σειρά περιλαμβάνει τα 4κάναλα μοντέλα Delta 40,80,100 και 120 (ο μόνος δικάναλος της σειράς), ενώ υπάρχει και η σειρά DSP που περιλαμβάνει δυο 4κάναλα μοντέλα, τα DSP 80 και DSP100 και DSP της XTA, ενώ τα μοντέλα και των δυο σειρών υποστηρίζουν digital audio networking μέσω Dante πρωτοκόλλου, δυνατότητα remote control μέσω Ethernet, USB ή RS485. Μέσω της AudioCore πλατφόρμας της XTA σε συνδυασμό με την εφαρμογή DeltaDirect app υποστηρίζεται πλήρης έλεγχος και monitoring όλων των παραμέτρων των ενισχυτικών μέσω iPad.

Οσον αφορά το φωτισμό, είδαμε από κοντά μια σειρά από άκρως ενδιαφέροντα προιόντα όπως τα SUPERHERO 440 / 20R CMY, HOTBEAM 350 17R, ZOOM PAR LED, καθώς και νέα πιο δυνατά laser στα 6W και 10W.
Τις εντυπώσεις κέρδισαν και οι LED οθόνες P3 και P4.8 που αποτέλεσαν συνάμα και το βασικό οπτικό ντεκόρ των booth της Space Lights and Audio.
Είδαμε επίσης τα προιόντα (μικρόφωνα και ακουστικά) της Audio Technica, καθώς και νέα μηχανήματα καπνού.

Επαφή
Space Lights and Audio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση