Διαφήμιση
Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 11:50

Nτεμπούτο για την CDC Seven της Cadac

Στην Prolight+Sound της Φρανκφούρτης η Cadac παρουσίασε τη νέα της κονσόλα CDC Seven. Η ‘7’ πατάει στις δυνατότητες της μικρότερης αδελφής της, της CDC six, αλλά πάει ακόμα παραπέρα όσον αφορά τις δυνατότητες της κονσόλας. Η νέα ‘7’ διαθέτει δυο υψηλής ευκρίνειας οθόνες αφής διαγωνίου 23.5” με λόγο πλευρών 16:9 και 36 fader στην επιφάνεια εργασίας της.

Επίσης, ο συνολικός αριθμός των εισόδων έχει ανέλθει στις 96, με τη νέα κονσόλα να υποστηρίζει 56 busses, με τα 54 εκ των οποίων να είναι διαχειρίσιμα μέσω του τελευταίου V4.0 software update. 
Η CDC seven ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία Monitor Mode with Mix Focus, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης custom fader layers. Και τα 36 μοτοριζέ faders της CDC seven διαθέτουν stereo metering και δικό τους OLED display.

Η κονσόλα ενσωματώνει επίσης 16 creative on-board stereo effects και integrated 64 x 64 Waves interface που επιτρέπει την απευθείας διασύνδεση με Waves MultiRack SoundGrid server και πρόσβαση στην πλούσια βιβλιοθήκη plugins της Waves, υποστηρίζοντας και απευθείας πολυκάναλη εγγραφή σε laptop. Οσον αφορά το V4.0 Console Software αποτελεί την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού για τις CDC eight, CDC six και CDC seven. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα CDC Seven θα σας δώσουν στην Telmaco που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Cadac στη χώρα μας…

Επαφή
Telmaco

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση