Διαφήμιση
Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 11:17

JBL: Ετοιμο το νέο VTX A12 line array

Στην έκθεση Prolight + Sound το Harman Professional Solutions παρουσίασε το νέο JBL VTX A12. Ένα line array σύστημα σχεδιασμένο για εφαρμογές και touring μεσαίου και μεγαλύτερου βεληνεκούς.

Το  VTX A12 διαθέτει νέο transducer, νέο κυματοδηγό για τις υψηλές συχνότητες και επανασχεδιασμένο rigging σύστημα. Αλλωστε όπως η ίδια η εταιρία μας ανέφερε, πρόκειται για το νέας γενιάς mis-size line array της JBL, για την υλοποίηση του οποίου η εταιρία έλαβε σοβαρά υπόψιν της τη γνώμη πολλών μηχανικών ήχου, ηχοληπτών και rental εταιριών. Όπως διευκρινίζει η JBL, το να ακούγεται εξαιρετικά το σύστημα ήταν κάτι που από μόνο του δεν τους έφτανε, καθώς ήθελαν το σύστημα να ενσωματώνει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε πολλούς ακόμα τομείς. Ετσι το ηχείο διαθέτει ‘μαζεμένες’ εξωτερικές διαστάσεις και βάρος καμπίνας, εξαιρετική διασπορά και ένα νέο –ευέλικτο κρεμαστικό σύστημα για γρήγορη και ασφαλή ανάρτηση.

Στο VTX A12 η JBL χρησιμοποιεί ένα ολοκαίνουργιο high-frequency section με 3 επανασχεδιασμένα drivers που συνδυάζουν HF phasing-plug και νέο κυματοδηγό για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερης ευαισθησίας πάνω από τα 6 kHz και για την ταυτόχρονη μείωση της παραμόρφωσης και του βάρους.

Μια νέα σχεδίαση που ακούει στο όνομα Radiation Boundary Integrator (RBI) συνδυάζει τα τέσσερα 5ιντσα mid-frequency drivers και τα τοποθετεί (ουσιαστικά τα φορτίζει) εντός του κυματοδηγού των υψηλών με αποτέλεσμα την ακόμα πιο γραμμική συμπεριφορά των μεσαιο-υψηλών και πιο αρμονική αναπαραγωγή και κάλυψη στις υψηλές. Το 12ιντσο γούφερ (4ης γενιάς Differential Drive design) χρησιμοποιεί το νέο dual NEO dual-coil magnet arrangement για καλύτερη διαχείριση της ισχύος και επίτευξη μεγαλύτερης ευαισθησίας. Η κατευθυντικότητα του VTX A12 είναι 90 μοίρες έως και τα 300 Hz.
Σύμφωνα με την εταιρία το σύστημα θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του τρέχοντος μήνα (Απρίλιος 2017).
Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για το νέο VTX A12 θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση