Διαφήμιση
Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 11:12

Με 10 νέα προϊόντα η Martin Audio στη Φρανκφούρτη

Οι 10 αυτές νέες παρουσίες περιλαμβάνουν προϊόντα απ’ όλη τη γκάμα της Martin, δηλαδή νέα line arrays, stage monitors και ενισχυτές. Ας τα δούμε αναλυτικά…

Η Martin Audio παρουσίασε τη νέα σειρά Wavefront Precision Series, τη νέα γενιά multipurpose line arrays. Παρουσιάστηκε επίσης ο νέος πολυκάναλος ενισχυτής iKON που ενσωματώνει το automated DISPLAY software της Martin Audio. Είδαμε επίσης δυο νέα subwoofers, τα SX118 και SX218, με μονό και διπλό 18ιντσο αντίστοιχα.

Επόμενο νέο προιόν είναι η σειρά XE Series, που περιλαμβάνει την τεχνολογία Coaxial Differential Dispersion και έναν νέο πατενταρισμένο κυματοδηγό. Η σειρά περιλαμβάνει τα XE300 (1 x 12” LF) και XE500 (1 x 15” LF) που έχουν σχεδιαστεί κυρίως ως monitor ηχεία με ομαλή διασπορά του ήχου που επιτρέπει στον τραγουδιστή να κινείται πιο ελεύθερα στη σκηνή καθώς διευρύνει το πεδίο της ακρόασής του.

Τέλος, η νέα σειρά που παρουσιάστηκε είναι η σειρά LE που περιλαμβάνει επίσης stage monitors. Αμφότερα τα LE100 (1 x 12” LF”) και LE200 (1 x 15” LF) έχουν σχεδιαστεί για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.
Τα ηχεία της εν λόγω σειράς χρησιμοποιούν τις μεγαφωνικές μονάδες (Coaxial Differential Dispersion) που χρησιμοποιούνται στην σειρά CDD-LIVE range.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Martin Audio θα σας δώσουν στην εταιρία Πάνου ΑΕΒΕ…

Επαφή
ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση