Διαφήμιση
Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 10:15

Ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη για την SSL Live L200

Στο booth της στην ProLight+Sound 2017 (Hall 3.1 Stand F11) η SSL παρουσίασε τη νέα της mid-scale ψηφιακή κονσόλα Live L200.
Ο σχεδιασμός της περιλαμβάνει ένα ανεστραμένο σε σχήμα Τ σασί και έναν εξωτερικό βραχίονα που μπορεί να αναπτυχθεί σε οποιαδήποτε πλευρά της κονσόλας επιθυμεί ο χρήστης, προκειμένου να φιλοξενήσει έξτρα οθόνη ή άλλη συσκευή (laptop, tablet κλπ).
Η έξτρα οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως  display για το monitoring του Overview της κοσνόλας ή της Automation οθόνης κλπ.


Η L200 περιλαμβάνει τρείς 12άδες Fader, ενώ στην επιφάνεια εργασίας της φιλοξενούνται συνολικά 38 faders συμπεριλαμβανομένου και των Master και Focus Faders στο Master Tile.
Στο κέντρο εδράζεται η διαγωνίου 17” οθόνη αφής που δίνει πρόσβαση στο χρήση σε όλες τις λειτουργίες του μίξερ και συνεργάζεται με τα Quick Controls στην κεντρική 12άδα των Fader για άμεση πρόσβαση στο hardware control. Στο Master Tile, που εδράζεται δίπλα στην οθόνη αφής ,φιλοξενούνται τα Mute Group, Solo/Talkback, Assignable keys και Automation controls.

Η L200 περιλαμβάνει: 144 processing paths όλα τους με full processing. Τα εν λόγω paths μπορούν να διαμορφωθούν ως 96 input channels, 48 aux sends, 24 stem groups και 6 masters.
Επίσης, 4 x 32 input, 24 output Matrix έρχονται να πρστεθούν στις παραπάνω παροχές εισοδο-εξόδων.

Οσον αφορά τα onboard FX processing είναι τα ίδια που συναντάμε στις μεγαλύτερες αδελφές της L300 και L500. Ως εκ τούτου, 48 FX processors είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στην L200, η οποία υποστηρίζει πλήρη συμβατότητα με τις μεγαλύτερες αδελφές της όσον αφορά τα showfiles. Tέλος, η εφαρμογή SOLSA PC app της SSL μπορεί να χρησιμοποιηθεί για online control και offline editing. Το πιο σημαντικό απ’όλα όμως είναι ότι η L200 όπως μας ανέφεραν στην SSL είναι ήδη διαθέσιμη.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση