Η νέα σειρά S της Adamson αποτελεί ήδη το νέο best seller της εταιρίας και ένα από τα πιο εμπορικά της συστήματα. Η εταιρία θα εμπλουτίσει το δίδρομο line array της S10 με μια νέα ‘narrow’ έκδοσή του, το S10n line array, με την εν λόγω καμπίαν να έχει διασπορά 80° x 10° στον οριζόντιο και κάθετο άξονα αντίστοιχα, για εφαρμογές όπου απαιτείται καλύτερος έλεγχος της οριζόντιας διασποράς. 
 Επίσης η εταιρία θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη (Hall 3.1 Booth B60) τη νέα σειρά integration συστημάτων της που ακούει στο όνομα IS-Series
 Η σειρά θα ντεμπουτάρει στη Φρανκφούρτη με το δίδρομο IS7 (100° x 12.5° μοίρες διασπορά) συνοδευόμενο από το IS118 subwoofer (18” ND18-S Kevlar / Neodymium driver) και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία στη σειρά IS έχει ενσωματώσει την touring φιλοσοφία της. 
 
 Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στη DNA Systems...
Επαφή
DNA Systems
			Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 10:34		
			
	  	  
	  Nέα προϊόντα Adamson στη Φρανκφούρτη
			Social sharing
			
			
		
	    
  
  
  
    
  
  
    
   
  
  
  Login to post comments
	  	  
  



		  	














		