Διαφήμιση
Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 20:57

Συνεργασία Shure με Who και Macca

Η Shure ανακοίνωσε τη συνεργασία τους με 2 θρύλους της ροκ μουσικής, και συγκεκριμένα τον πρώην Beatle Paul McCartney και τους θρυλικούς The Who. Η συνεργασία αφορά μια ειδική παραγωγή 600 ειδικά σχεδιασμένων – φινιρισμένων SM58 με φωτογραφίες και λογότυπα των εν λόγω καλλιτεχνών (το πορτραίτο του Paul McCartney που κοσμεί τα επετειακά SM58 έχει επιμεληθεί η Mary McCartney, ενώ τα γραφιστικά στα αντίστοιχα μικρόφωνα των The Who βασίζονται στα αυθεντικά σχέδια του graphic designer Richard Evans, που σχεδιάζει τα εξώφυλα και το artwork της μπάντα από τα 1970s).

Τα 600 αυτά 50th Anniversary SM58 μικρόφωνα (300 αφιερωμένα στον Paul McCartney και άλλα 300 στους The Who), θα διατεθούν σε δημοπρασία που θα διεξαχθεί για συγκεκριμένους κοινωφελείς σκοπούς και δράσεις, στους οποίους έχουν εστιάσει τη δράση τους τα τελευταία χρόνια οι παραπάνω καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, όλα τα έσοδα από την καμπάνια και την δημοπρασία στην οποία θα βγούν τα μικρόφωνα θα διατεθούν σε δυο ιδρύματα τα οποία υποστηρίζουν οι καλλιτέχνες: το Meat Free Monday τους σκοπούς του οποίου υποστηρίζει με τις δράσεις του ο Macca και το Teen Cancer America ένα ίδρυμα που υποστηρίζει τα παιδιά με καρκίνο στην Αμερική, του οποίου τις δράσεις υποστηρίζουν ένθερμα οι The Who.
Για τα μικρόφωνα με τον Paul McCartney η έναρξη της δημοπρασίας ανακοινώθηκε για την 1η Μαρτίου, ενώ για των Who δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Αν θέλετε βεβαίως, μπορείτε κι εσείς να συμμετάσχετε στη δημοπρασία για ένα επετειακό – συλλεκτικό μικρόφωνα και ταυτόχρονα να γνωρίζετε ότι υποστηρίζετε έναν πραγματικά καλό σκοπό.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Επαφή
Soundmaze – Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση