Διαφήμιση
Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 13:53

Syva από την L-Acoustics

Η L-Acoustics λάνσαρε το νέο της σύστημα ονόματι Syva, στην έκθεση ISE 2017 (7-10 Φεβρουαρίου, Αμστερνταμ). Το Syva ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας line source σε μια πιο compact και plug-and-play προσέγγιση, συνδυασμένα με μια λεπτή και κομψή εμφάνιση και σχεδιασμό που καθιστά το σύστημα ιδανικό για μικρές και μεσαίες εφαρμογές κάθε είδους, είτε πρόκειται για installation είτε για Live περιβάλλον, ενώ η ίδια η L-Acoustics το προτείνει ως ιδανικό και για home cinema συστήματα!

Το νέο σύστημα περιλαμβάνει έξι μεγάφωνα αναπαρωγής μεσαίων και 3 high-frequency drivers σε σχήμα καμπίνας τύπου J. Χάρη στην τεχνική διευθέτηση των μονάδων επί της καμπίνας, την οποία η εταιρία ονομάζει segment source, επιτυγχάνεται διάγραμμα κάλυψης 140° x 26° (+5/-21°) μοιρών στον οριζόντιο και κάθετο άξονα αντίστοιχα που έχει βελτιστοποιηθεί για να καλύτπτει αρμονικά έως 35 μέτρα.

Το Syva συμπληρώνεται ως προς κάτω φασματικό του άκρο από το Syva Low subwoofer ή από το Syva Sub infra για να επιτύχει μέγιστες στάθμες που ανέρχονται έως τα 142 dB max SPL. Οσον αφορά το Syva Low, περιλαμβάνει δυο K2-grade 12-inch drivers σχεδιασμένα για να λειτουργούν ιδανικά με το σύστημα από τα 40 Hz. Αντίστοιχα, το Syva Sub περιλαμβάνει ένα KS28-grade 12-inch driver για ακόμα πιο διευρυμένο bandwidth με το σύστημα να φτάνει χαμηλά έως τα 27 Hz. Ενας LA4X amplified controller μπορεί να οδηγήσει έως και 4 καμπίνες Syva.

Το Syva μπορεί να εγκατασταθεί ως wall ή pole-mounted, να αναρτηθεί ή να εγκατασταθεί μόνο του με τη βάση στήριξης ‘πλάτης’ που διαθέτει. Εναλλακτικά, το Syva μπορεί να τοποθετηθεί στο άνω τμήμα του Syva Low ή του Syva Sub με τη χρήση του AutoConnect plug-and-play audio & physical link. Τέλος, όσον αφορά το φινίρισμα και τη βαφή του, μπορεί να καλύψει όλο το RAL χρωματικό κατάλλογο προκειμένου να ενσωματωθεί αισθητικά με οποιονδήποτε χώρο ή διακόσμηση. Όπως αναφέρει η εταιρία, οι πρώτες παραγγελίες θα παραδοθούν τον προσεχή Ιούνιο…

Επαφή
Omikron Electronics
Ακουστική

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση