Διαφήμιση
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 14:12

Micro Series από τη Studer

Από την εταιρία Bon Studio λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για τη νέα σειρά broadcast και production κονσολών Micro Series της Studer

Δελτίο τύπου – Bon Studio
«Η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία Studer μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία των κονσολών της σειράς OnAir 1500, προχώρησε ακόμα περισσότερο, παρουσιάζοντας την σειρά Micro Series. Πρόκειται για την μικρότερη κονσόλα που έχει κατασκευάσει η εταιρεία, αλλά με ποιότητα και δυνατότητες που θα τις ζήλευαν πολλά ανταγωνιστικά μεγαλύτερα μοντέλα. 
Σε μια συμπαγή κατασκευή προσφέρει high-end δυνατότητες όπως AoIP (DANTE), Lexicon εφέ, δυνατότητα VoiceMix και άλλες πολλές δυνατότητες, αλλά με πολύ ευέλικτο περιβάλλον εργασίας. Η κονσόλα αποτελείται από την μονάδα επεξεργασίας και εισόδων /εξόδων, το γραφικό περιβάλλον εργασίας (GUI) και τα προαιρετικά fader control modules.
Η Micro είναι ιδανική για χρήση σε Ραδιόφωνο (live-to-air ή off-air production), τηλεόραση, studio παραγωγής, ENG/DSNG εφαρμογές, εταιρείες παρουσιάσεων και άλλα. Με πλήρη έλεγχο από οποιοδήποτε web browser μέσω υπολογιστή ή tablet, η Studer Micro Series παρέχει όλα όσα χρειάζεστε σε μια συσκευή. 

Η βάση της κονσόλας είναι η κεντρική μονάδα 3RU στην οποία φιλοξενούνται οι είσοδοι/έξοδοι, το DSP και το πρόγραμμα ελέγχου. Σε αντίθεση με άλλες λύσεις, εκτός από τις κλασικές αναλογικές και ψηφιακές AES/EBU εισόδους/εξόδους, η κονσόλα διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό AoIP με οκτώ κανάλια I/O τύπου DANTE αλλά και συνδέσεις USB Audio.

Ο έλεγχος της κεντρικής μονάδας γίνεται μέσω του γραφικού περιβάλλοντος εργασίας (GUI) από τον web browser του υπολογιστή ή tablet ή με την προαιρετική επιφάνεια ελέγχου Fader. 
Το γραφικό περιβάλλον εργασίας (GUI) μπορούμε να το ελέγξουμε με σύνδεση LAN ή WiFi και παρέχει όλες τις ρυθμίσεις και δυνατότητες χειρισμού της κονσόλας χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε πρόγραμμα στον υπολογιστή. 
Με ένα υπολογιστή μπορούμε να ελέγξουμε πολλαπλές μονάδες Micro Core, και αντιστρόφως, με πολλαπλούς υπολογιστές μπορούμε να ελέγξουμε ένα Micro Core ταυτόχρονα.Με την χρήση υπολογιστή για τον έλεγχο του GUI μπορούμε να βρισκόμαστε οπουδήποτε στον χώρο και να χρησιμοποιούμε οποιουδήποτε μεγέθους οθόνη που πρακτικά εξαλείφει την ανάγκη χρήσης μεγάλων και ακριβών Control surfaces. 

Με δεδομένη την τεράστια πείρα στον τομέα του broadcasting που διαθέτει η Studer, γνωρίζει ότι πολλοί broadcasters κυρίως κατά τις εφαρμογές Live on-air αναζητούν την ύπαρξη φυσικών fader και buttons για την αμεσότητα και την ακρίβεια που τους  προσφέρουν στον χειρισμό. Για αυτό τον λόγο και σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό η Studer διαθέτει το Fader Control Module.
Το Fader Control Module συνδέεται με το κεντρικό Micro Core μέσω PoE σύνδεσης. Διαθέτει 6 fader για τον άμεσο έλεγχο των καναλιών σε ζωντανές παραγωγές.
Σε κάθε Micro Core μπορούν να συνδεθούν μέχρι και δυο Fader Control Module με συνολικά διαθέσιμα 12 fader».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση