Διαφήμιση
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 16:41

SSL: V3.3 software για τις Live L500 & L300

H νέα έκδοση V3.3 software που μόλις ανακοίνωσε η SSL για τις Live 500 & 300, βασίζετε στην προηγούμενη έκδοση V3.2 που ανακοινώθηκε τον προηγούμενο Νοέμβριο, με τη διαφορά ότι έχει προστεθεί ο απευθείας έλεγχος μέσω του SSL Network I/O range των Dante I/O devices. 

Οι SSL Network I/O Devices μπορούν πολέον να ελέγχονται και να δρομολογούνται απευθείας από και προς τις κονσόλες της σειράς Live της SSL. 
Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της νέας I/O σελίδας με την ονομασία “Dante Configuration”, που κάνει αυτό ακριβώς που λέει, αναλαμβάνοντας το routing μεταξύ της κονσόλας και των Dante συσκευών, που σημαίνει ότι όλες οι δρομολογήσεις που πραγματοποιούνται από την SSL θα ενδείκνυνται στον Dante Controller.

Τα SSL Network I/O devices μπορούν να προστεθούν και διαμορφωθούν offline. Επιπλέον, αν είναι πολλές οι ψηφιακές SSL που θα ενσωματωθούν στο Dante δίκτυο, είναι εφικτός ο έλεγχος των παραμέτρων (μέσω ownership controls) στις οποίες θα έχει πρόσβαση η κάθε κονσόλα. Τέλος, το ownership control ενεργοποιείται και για το SSL Stagebox Remote Control Application, που υποστηρίζει standalone απομακρυσμένο έλεγχο του SSL Network I/O από οποιοδήποτε PC συνδεθεί με το Dante network. Η προϊοντική σειρά των Network I/O προιόντων της SSL περιλαμβάνει mic/line stageboxes και MADI, καθώς και AES και SDI converters.
Το νέο Live V3.3 software θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους κατόχους L 500 και L300, ενώ η νέα εφαρμογή SSL TaCo iOS mix application είναι ήδη διαθέσιμη (ελεύθερα) μέσω App Store.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση