Διαφήμιση
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 12:28

Νέο CS-1000 από την FBT

Από την εταιρία Stollas Music λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το νέο compact & portable  line array σύστημα CS-1000 της Ιταλικής FBT…

Δελτίο τύπου - Stollas Music
"Δημιουργημένο για τους ασυμβίβαστους μουσικούς και ηχητικούς εγκαταστάτες, το νέο CS-1000, έρχεται να προστεθεί στην ήδη πετυχημένη σειρά Vertus Line Arrays της Ιταλικής εταιρείας FBT.
Πρόκειται για ένα αυτοενισχυόμενο (Class D) Array – Like Σύστημα, με Maximum SPL 129 dB, που αποτελείται από 1 δορυφόρο 6Χ3’’ 400 Watt RMS και 1 Woofer 12’’ 600 Watt RMS σε housing από ξύλο σημύδας, συνδεδεμένα με μια ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος βάση, που τα ολοκληρώνει σαν 1 αυτόνομο ηχητικό σύστημα. Τολμούμε να τονίσουμε το Array-Like, επειδή δεν ταυτίζεται πλήρως με τις αρχές λειτουργίας ενός Line Array Συστήματος, όμως έρχεται να τις επεκτείνει, προσφέροντας ευελιξία στην μετακίνηση και στο στήσιμο, σε οποιοδήποτε χώρο με απαιτητικές προδιαγραφές ήχου και Design.

Η λογική του βασίζεται σε μια σπονδυλωτή, πλήρως επεκτάσιμη λύση, καθώς μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιήσει από 1 (ή 2 για στερεοφωνία) αυτόνομο σύστημα για μια μικρή γιορτή, έως όσα χρειάζονται (σε Daisy Chain) για να καλυφθεί ο χώρος μιας μεγαλύτερης σε κλίμακα εκδήλωσης. Το μικρό του μέγεθος, σε συνδυασμό με την Ιταλική καλαισθησία στον σχεδιασμό, την οριζόντια διασπορά των 110° και την κάθετη διασπορά 30° (+10°, -20°), επιτρέπουν στο CS-1000 να τοποθετηθεί οπουδήποτε μες τον χώρο, χωρίς να ενοχλεί το συγκεντρωμένο κοινό και χωρίς να δημιουργεί κενά στην ακρόαση.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί η ύπαρξη ευελιξίας στην σύνδεση των μεμονωμένων συστημάτων σε συστοιχία, όπως στα γνωστά Line Arrays, με την διαφορά πως 2 συστήματα CS-1000 μπορούν, μέσω προαιρετικού εξοπλισμού, να συνδεθούν και να γίνουν 1 σύστημα, αυξάνοντας το Maximum SPL και τα Watt στο διπλάσιο ενώ, στο ήδη υπάρχον Woofer δύναται να συνδεθεί δεύτερος δορυφόρος, αυξάνοντας το Maximum SPL κατά 6 dB και την κάθετη διασπορά σε 40° (+20°,-20°). Όλα τα παραπάνω προσθέτουν περισσότερη αξία στο On-board DSP σύστημα με 8 διαφορετικές αλγοριθμικές ρυθμίσεις, και στην ρύθμιση της έντασης του δορυφόρου σε 8 επίπεδα (από -4.50 dB έως +5.00 dB).

Το σημείο που ο επαγγελματίας χρήστης θα εκτιμήσει ακόμα περισσότερο το CS-1000, είναι η στιγμή του μαζέματος του εξοπλισμού του από τον χώρο της εκδήλωσης. Η βάση του δορυφόρου χωρίζεται σε 2 κομμάτια, τα καλώδιά τυλίγονται πολύ εύκολα, και μαζί με τον δορυφόρο «κουμπώνουν» με ασφάλεια και αποθηκεύονται στο πίσω μέρος του Woofer, ενώ οι 2 αλουμινένιες χειρολαβές στο Woofer, δίνουν την δυνατότητα της εύκολής μεταφοράς και αποθήκευσης του συστήματος, έχοντας διαστάσεις 56.5 Χ 37.3 Χ 45.0 εκατοστά μόνο.

Ο ιδανικός αριθμός κατοχής συστημάτων για δημιουργία στόλου, για κάθε περίσταση σύμφωνα με την FBT, είναι τα 8 συστήματα CS-1000 (4 λευκά και 4 μαύρα), ανεβάζοντας τον πήχη του ανταγωνισμού σε 8000 Watt που μπορούν να εγκατασταθούν κυριολεκτικά παντού!
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείστε στην εταιρία Stollas Music"

Επαφή
Stollas Music

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση