Διαφήμιση
Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 13:24

Ντεμπούτο για Allen & Heath dLive C Class

H Allen & Heath ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια της επερχόμενης έκθεσης Namm θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση της γνωστής σειράς dLive, τη dLive C Class. Η C Class είναι μια compact σειρά από επιφάνειες εργασίας και MixRacks μέσω των οποίων η εταιρία διεκδικεί τη διεύρυνση της πλατφόρμας dLive σε μια ευρύτερη γκάμα AV, installation και live εφαρμογών. 
Η dLive C Class χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια ‘πρώτη ύλη’ με τις μεγαλύτερες dLive, όπως 96kHz FPGA core, DEEP processing architecture κλπ , ενώ παράλληλα απογειώνει τις δυνατότητες της κονσόλας στον τομέα της ευελιξίας και του μεγέθους καθώς η σειρά περιλαμβάνει και την πρώτη 19” rack mountable επιφάνεια εργασίας της σειράς dLive, την ultra-compact C1500. 

Η σειρά διαθέτει 3 νέα MixRacks, τα CDM32, CDM48 και CDM64, καθώς και 3 νέες επιφάνειες εργασίας την 19” rack mountable C1500, τη C2500 και την C3500 με τις διπλές οθόνες αφής. Τα MixRacks ενσωματώνουν το XCVI Core, που υποστηρίζει πλήρη διαχείριση και υποστήριξη 128 inputs με πλήρες processing και 16 dedicated stereo FX returns, καθώς και 64 πλήρως παραμετροποιήσιμα mix bus.

Κάθε επιφάνεια εργασίας και rack υποστηρίζει 128 channel I/O port και υποστηρίζεται από ένα ευρύ φάσμα καρτών δικτύου συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων Dante, Waves, MADI, fibreACE optical και άλλων.
Σημειωτέον ότι τα μίξερ της σειράς dLive C Class είναι πλήρως συμβατά με το hardware της σειράς S Class και τα συστήματα προσωπικής μίξης ME και υποστηρίζεται απ’ όλα τα πακέτα εφαρμογών, Director software και αξεσουάρ με τα οποία υποστηρίζει η Allen & Heath τα μίξερ της σειράς dLive…
Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα compact σειρά C της Allen & Heath θα σας δώσουν στην εταιρία Metro Audio Systems, ενώ μπορείτε να δείτε και ένα πρώτο videaki γνωριμίας με τη σειρά C που ετοίμασε η Allen & Heath…

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση