Διαφήμιση
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016 16:06

Νέα έκδοση της Nucleus² από την SSL

Η νέα έκδοση του καταξιωμένου professional DAW controller, audio interface και studio monitoring hub, παρουσιάστηκε από την SSL στο AES Show που πραγματοποιήθηκε στο LA. 
Η νέα έκδοση της Nucleus² ανταποκρίνεται πλέον στις απαιτήσεις των χρηστών που ήθελαν talkback, main/mini monitor switching, Dante διασυνδεσιμότητα και όπως θα είδατε και στη φωτό, νέο (κατάλευκο) look.
Το Talkback input διαθέτει μεταβλητή ρύθμιση κέρδους για την οδήγηση της εξόδου ακουστικών και αυτή είναι μια νέα λειτουργία του DAW. Επιπλέον, έχει προστεθεί ένα ευμεγέθες μπουτόν TALK δίπλα στα transport controls, ενώ συνοδεύται και από επιλογέα -20dB DIM στην έξοδο μόνιτορ.

Ένα ακόμα δημοφιλές αίτημα ήταν η ενσωμάτωση ενός δεύτερου σετ speaker outputs και ενός ‘MINI’ monitor μπουτόν στο κεντρικό τμήμα της επιφάνειας για αμεσότερη σύγκριση της εκάστοτε μίξης σε διαφορετικά συστήματα. Επιπλέον, η USB soundcard που υπάρχει στη Nucleus, έχει αντικαταστασθεί εδώ από το νέο SSL Dante ‘Network I/O’ audio interface. 
Η Nucleus²  ενσωματώνει network switch με δυο Ethernet θύρες, η μια για διασύνδεση με computer και η δεύτερη για να προσθέσει ο χρήστης άλλη Dante συσκευή στο setup του. Τέλος, το σήμα του Talkback μπορεί να δρομολογηθεί στο channel 2 του Dante interface για remote communication με άλλους χώρους μέσω δικτύου.
Η Nucleus² θα είναι διαθέσιμη τον επόμενο μήνα (Νοέμβριος 2016). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση