Διαφήμιση
Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 02:11

Quantum 7 processing για τη DiGiCo

Η DiGiCo παρουσίασε το νέο της Quantum 7 processing στην έκθεση Prolight + Sound 2016, εδώ στη Φρανκφούρτη. Το Quantum 7 βασίζεται στα 7ης γενιάς FPGA devices που διευρύνουν σημαντικά την audio επεξεργαστική ισχύ του μίξερ. Αρκεί μόνο να κατανοήσει κανείς ότι η υπάρχουσα επεξεργασία των Stealth Digital Processing βασίζεται σε 3ης γενιάς FPGA.

Παρότι η επίσημη κυκλοφορία του Quantum 7 έχει ορισθεί για την επόμενη άνοιξη (2017) οι επισκέπτες της  Prolight + Sound 2016 είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά μια SD7 με εγκατεστημένο το Quantum 7 και τις νέες προοπτικές που προσφέρει στις οποίες συμπεριλαμβάνονται το Nodal Processing και True Solo (αποτελεί ουσιαστικά ένα νέο monitoring σύστημα που αναφέρεται σε οποιοδήποτε section της κονσόλας και βοηθάει το χρήστη να έχει ανά πάσα στιγμή τον ακουστικό έλεγχο για οποιαδήποτε επεξεργασία που πραγματοποιείται στη ροή του σήματος).

Τέλος, με το Quantum 7 η SD7 διευρύνεται στα 600 κανάλια processing στα 96kHz ενώ μπορεί δυνητικά να υποστηρίξει διασυνδεόμενη με τον ‘έξω κόσμο’ έως 3000 I/Os. Η μηχανή είναι επίσης εφοδιασμένη με 8 νέα MADI connections και δυο DMI slots (DiGiCo Multi-Channel Interface) για AoIP και άλλες δυνατότητες διασύνδεσης από την οικογένεια των καρτών DMI. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση