Διαφήμιση
Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2016 23:01

Stealth Core 2 για την DiGiCo SD9

Η DiGiCo στα πλαίσια της πρόσφατης έκθεσης Namm ανακοίνωσε ότι όλη η γκάμα των μίξερ της σειράς SD θα αναβαθμιστεί σταδιακά (τους προσεχείς μήνες και έως το καλοκαίρι) σε Stealth Core 2, προσδίδοντας εξαιρετικές αναβαθμίσεις και πλεονεκτήματα στα υπάρχοντα μίξερ, ουσιαστικά ‘διπλασιάζοντας’ και ‘πολλαπλασιάζοντας’ τις δυνατότητές τους σε όλους σχεδόν τους τομείς. Το γεγονός αυτό αναμφίβολα προσφέρει περαιτέρω ευελιξία και ουσιαστική υπεραξία στα μίξερ της DiGiCo και στην επένδυση των τωρινών και μελλοντικών κατόχων τους.
Ο ‘χορός’ των αναβαθμίσεων ξεκίνησε με ένα από τα πιο προσιτά και εμπορικά μοντέλα της DiGiCo, της SD9 η οποία ουσιαστικά ‘διπλασιάζει’ τις δυνατότητές της ως κονσόλα, μετά το Stealth Core 2 upgrade και κυριολεκτικά αλλάζει επίπεδο. Δείτε γιατί:

Η αναβάθμιση της SD9 περιλαμβάνει τα εξής:

* Αύξηση των καναλιών από 48 channel strips σε 96 (δηλαδή ακριβώς τα διπλάσια).
* Διπλασιασμός των output busses, από 24 output busses σε 48 + Master + 12 x 8 Matrix
* Απογείωση των DiGiTuBes, τα οποία από 8 που ήταν ως τώρα, πλέον θα είναι 154 DiGiTuBes .
* Ιδια αναβάθμιση και για τα Multiband Dynamic της κονσόλας που από 8, θα ανέρχονται πλέον σε 154.
* Η ίδια αναβάθμιση αφορά και τα δυναμικά EQ που από 8 συνολικά, θα ‘εκτοξευθούν’ στα 154.
* Τα διαθέσιμα Digital FX αυξάνονται από 8 σε 12 units.
* Τα Control Groups επίσης αυξάνονται από 8 σε 12 προκειμένου να μπορεί να ελεγχθεί καλύτερα από το χρήστη ο αυξημένος πλέον αριθμός καναλιών εισόδου της κονσόλας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο James Gordon, Managing Director της DiGiCo, «η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα της αναβάθμισης όχι μόνο των δυνατοτήτων των μίξερ της σειράς SD, αλλά και του audio processing των μίξερ, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες και χρήστες των μίξερ της εταιρίας να μεγιστοποιήσουν περαιτέρω την επένδυσή τους».
Αυτός είναι επίσης ένας τρόπος η εταιρία να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη στους πελάτες που έχουν επενδύσει τα τελευταία χρόνια στα προϊόντα της, γι’ αυτό και η σημαντική αυτή αναβάθμιση για την SD9 θα κοστίζει (μόνο) £750.
Σημειωτέον ότι η εν λόγω αναβάθμιση θα αφορά το software της κονσόλας και όπως ενημερωθήκαμε από τη DiGiCo, θα είναι διαθέσιμη μετά το προσεχές καλοκαίρι.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναβάθμιση Stealth Core 2 upgrade, επικοινωνήστε με την εταιρία Kariotis Audio & Lighting που αντιπροσωπεύει τη DiGiCo στη χώρα μας…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση