Διαφήμιση
Τετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2016 13:20

Ηρθε ο νέος προσιτός dbx ‘τσέπης’

Ονομάζεται goRack Performance Processor και διαφέρει οπτικά τουλάχιστον απ’ όλους τους άλλους επεξεργαστές που γνωρίζουμε. Μοιάζει με γκάτζετ, είναι compact διαστάσεων (θυμίζει πεταλάκι, καθώς χωράει άνετα στην παλάμη ενός χεριού), διαθέτει χαμηλό κόστος και υπόσχεται να μεταλάξει προς τα καλύτερο τα μικρά φορητά PA συστήματα στα οποία κυρίως απευθύνεται. Στον τομέα της επεξεργασίας ο νέος μικρός dbx προσφέρει EQ, compression, AFS Automatic Feedback Suppression, Subharmonic Synthesis για τόνωση των χαμηλών και πολλά άλλα.

Μέσω πέντε μπουτόν, διαθέτει απευθείας πρόσβαση στο πιο ‘δημοφιλή’ processing effects, ενώ ένα τροχός περιήγησης στα μενού και τα δεδομένα, επιτρέπει στο χρήση να επιλέξει αυτό θέλει εύκολα και γρήγορα. Περιλαμβάνει 20 ‘μουσικά είδη’ που βασίζονται σε αντίστοιχες ρυθμίσεις του γραφικού EQ 31-περιοχών και σε αντίστοιχα graphic EQ settings. 
Επίσης, οι compressors που ενσωματώνει βασίζονται στο αυθεντικό dbx 163X. Σημειωτέον ότι το goRack περιλαμβάνει διπλούς mic preamps της dbx με επιλεγόμενη είσοδο μεταξύ mic/line, καθώς και μια βοηθητική (AUX) είσοδο αλλά και left & right channel volume controls. 
Η θέση του goRack είναι μεταξύ του mixer και του ενισχυτή μέσω των στερεοφωνικών εισόδο – εξόδων του (διατίθετναι και σε XLR αλλά και σε 1/4-inch jack), ενώ βεβαίως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτόνομα. Ο ‘μικρός’ dbx είναι ήδη διαθέσιμος στη χώρα μας σε τιμή που παραπέμπεί περισσότερο σε προσιτό DI…  Περισσότερα θα σας πούνε στο Bon Studio.

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση