Διαφήμιση
Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 14:13

H Zähl Elektronik-Tontechnik στο Boutique Audio Store

Νέα συνεργασία για το Boutique Audio Store, το ελληνικό e-shop που είναι εξειδικευμένο στην boutique pro audio αγορά. Τα προϊόντα της Zähl Elektronik-Tontechnik θα διατίθενται πλέον στη χώρα μας από τις σελίδες του. Η γερμανική εταιρεία του σχεδιαστή Michael Zähl και του παραγωγού Mark Ernestus, ξεκίνησε με τη παραγωγή της αναλογικής modular κονσόλας μίξης AM1. Η AM1 διακρίνεται για τον εξαιρετικό ήχο της, τις καινοτόμες λειτουργίες όπως MS matrix στα insert send/return και Dry/Wet blend στο insert return για parallel processing καθώς επίσης για το εξαιρετικά μουσικό αλλά και ευέλικτο EQ της. Γνωστή πλέον στον hi-end boutique χώρο, χρησιμοποιείται από γνωστούς παραγωγούς όπως οι Ricardo Villalobos και Tobi Neumann.
Η συνέχεια έρχεται με το EQ1, τη στέρεο εκδοχή του eq της AM1 σε 500 series format. Πρόκειται για ένα παραμετρικό equalizer τεσσάρων περιοχών συν ένα low cut φίλτρο και είναι ίσως το πιο ευέλικτο και feature loaded eq που θα συναντήσετε.

Για να κλείσετε demo και να δοκιμάσετε το EQ1 αλλά και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Boutique Audio Store. 

Επαφή
Boutique Audio Store
fb:
www.facebook.com/boutiqueaudiostore

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση