Διαφήμιση
Σάββατο, 23 Ιανουάριος 2016 20:32

Nέο KSM8 DualDyne από τη Shure

Το πρωτοποριακό ΚSM8 Dualdyne  Kαρδιοειδές μικρόφωνο που παρουσίασε η Shure στα πλαίσια της έκθεσης Namm 2016, αποτελεί επίτευγμα μηχανικής & τεχνολογικής σχεδιάσης, καθώς για πρώτη φορά συναντάμε διπλό διάφραγμα σε δυναμικό μικρόφωνο. Με ιδιαίτερα προσεκτική κατασκευή για εξαιρετική αναπαραγωγή φωνητικών, το KSM8 διαθέτει το καθαρότερο καρδιοειδες πολικό διάγραμμα που η Shure εχεί παρουσιάσει μέχρι σήμερα, καθώς και την ειδικά κατοχυρωμένη (με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) κάψα διπλού διαφράγματος. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Dualdyne κάψα του KSM8 εξαλείφει την επίδραση εγγύτητας (του γνωστού σε όλους proximity effect), ενώ ταυτόχρονα ελέγχει την εκτός άξονα απόρριψη (off-axis rejection). Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με τη Shure, επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή σαφήνεια του ήχου στο πυκνωτικό σήμα, σε συνδιασμό με την αξιοπιστία της δυναμικής κάψας στον έλεγχο των μικροφωνισμών.

Χαρακτηριστικά Shure ΚSM8 Dualdyne
* Πατενταρισμένος σχεδιασμός κάψας με δυο εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες (μια ενεργητική και μια παθητική) συνοδευόμενο από το πρωτοποριακό σύστημα ανεστραμένης ροής αέρα.
* Εξαιρετικός έλεγχος της επίδρασης εγγύτητας (proximity effect) που αυξάνει την απόσταση λειτουργίας χωρίς χρωματισμούς.
*Ακριβής απόκριση συχνότητας λόγω ελέγχου του φαινομένου εγγύτητας η οποία επιτρέπει την ουδέτερη αναπαραγωγή στα μεσαία και υψηλά, με αποτέλεσμα περισσότερο φυσικό ήχο.
*Η εκτός άξονα εξασθένηση (οff-axis attenuation) είναι επίπεδη και ευρεία με αποτέλεσμα τον ποιοτικό ελέγχο και απόρριψη των ανεπιθύμητων παρεμβολών ήχου, ώστε να επιτυνχάνεται η πλήρης διαύγεια στα φωνητικά.
*Ανθεκτικό στα χτυπήματα πλέγμα από χάλυβα, με επένδυση πλεκτού hydrophobic υφάσματος παρέχει εξαιρετική αδιάβροχη προστασία.
*∆ιατίθεται και σε επιλεγμένα Shure ασύρματα συστήματα. 

Διαθέσιμα Μοντέλα
KSM8/N  - Nίκελ Χρωματισμός - Περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς
KSM8/B - Mαύρος Χρωματισμός - Περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς
RPW170 - Ασύρματη κάψα KSM8 Dualdyne καρδιοειδής δυναμική διπλού διαφράγματος (νίκελ)
RPW174 - Ασύρματη κάψα KSM8 Dualdyne καρδιοειδής δυναμική διπλού διαφράγματος (μαύρη)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος κάψας:  ∆ιπλού ∆ιαφράγματος ∆υναμική (κινητού πηνίου)
Συχνοτική Απόκριση: 40Hz έως 16.000 Hz
Πολικό ∆ιάγραμμα: Καρδιοειδές
Ωμική Αντίσταση: 300 Ω
Ευαισθησία:  -51.5 dBV/Pa (1.85 mV)
Πολικότητα: Θετική τάση στο pin2
Τύπος Βίσματος XLR
Καθαρό Βάρος: 330 g (11.64 oz.)

Περισσότερα για το νέο Shure ΚSM8 Dualdyne θα βρείτε εδώ, ενώ περαιτέρω πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Shure – Ν. Ευθυμιάδης…

Επαφή
Ν. Ευθυμιάδης - Shure
Αποκλειστική αντιπροσωπεία Ελλάδος
Σολωμού 2 & Λ. Μεσογείων 322 - Αγία Παρασκευή
τηλ.: 210-6547730
fax: 210-6549680 
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(6 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση