Διαφήμιση
Κυριακή, 06 Δεκέμβριος 2015 23:53

Montarbo MX20 & MX28

Η MX, είναι η θρυλική σειρά μίξερ της Montarbo, η σειρά που την έκανε διάσημη αρκετές δεκαετίες πρίν. Φυσικά, εδώ αναφερόμαστε στη νέα σύγχρονη σειρά MX που διατίθεται σε δυο νέες εκδόσεις όσον αφορά τα κανάλια εισόδου. Η νέα σειρά MX λοιπόν, περιλαμβάνει δυο μίξερ, ένα με 20 και ένα με 28 κανάλια εισόδου. Αμφότερα βγήκαν στην παραγωγή μετά από σοβαρή μελέτη και σχεδίαση, ενώ όπως επισημαίνει η εταιρία, αμφότερα τα μίξερ σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία.
Τα μίξερ της σειράς περιλαμβάνουν dual processor με 56 bit conversion ∆/Σ και ανάλυση 24-bit, περισσότερα από 205 προγράμματα, μια ευανάγνωστη LCD οθόνη, 6 auxiliary outputs κάθε ένα εκ των οποίων περιλαμβάνει παραμετρικό EQ 3 περιοχών και 10 μπάντες γραφικού ισοσταθμιστή στα master outputs.

Η MX 20 όπως μαρτυρά και ο κωδικός της, περιλαμβάνει συνολικά 20 εισόδους και 16 κανάλια (12 mono και 4 stereo εισόδους), ενώ η μεγαλύτερη διαθέτει 28 εισόδους / 24 κανάλια (20 mono 4 stereo in) Αμφότερες περιλαμβάνουν phantom power 48V, παραμετρικό ΕQ 3 περιοχών σε κάθε κανάλι εισόδου, 6 Aux / monitor sends (pre fade post eq) και 2 FX sends.
Το DP2 module φιλοξενεί ένα νέο επεξεργαστή εφέ με 4 φορές ταχύτερη επεξεργαστική ισχύ και νέους αλγόριθμους.
Ο κάθε επεξεργαστής FX περιλαμβάνει 205 προγράμματα εφέ (όλους τους διαθέσιμους τύπους εφέ μεμονωμένα και κάποια συνδυαστικά) που απεικονίζονται μέσω της LCD οθόνης. Αντίστοιχα πλήρες είναι και το master section της κονσόλας, που περιλαμβάνει τα master send των εφέ, τα sends των Aux, τα γραφικά EQ κλπ .
Ένα αρκετά σημαντικό στοιχείο είναι ότι κάθε ένα από τα 6 Aux Sends διαθέτει και παραμετρικό EQ 3 περιοχών προκειμένου ο ηχολήπτης να έχει ανεξάρτητο equalization για κάθε mix.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δυο νέες Montarbo MX20 & MX28 θα σας δώσουν στην εταιρία DigiKal που εδρεύει στο Βόλο...

Επαφή
DigiKal
τηλ. 24210 20581

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση