Διαφήμιση
Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 21:13

Νέο broadcast automation σύστημα από την Calrec

H Calrec είχε πληθρωική παρουσία στη φετινή IBC, καθώς παρουσίασε ένα νέο broadcast automation σύστημα, ενώ παράληλλα  ενσωμάτωσε και τα νέα Waves plugin προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο εφαρμογών plugins για τους χρήστες της.Τέλος ανακοίνωσε την υιοθέτηση της κάρτας της, Hydra2 interface, από τρίτους κατασκευαστές που θα την εντάξουν στα αντίστοιχα προϊόντα τους.


Ανάμεσα στις λειτουργικές δυνατότητες του νέου automation συστήματος της εταιρίας, περιλαμβάνεται η απομνημόνευση όλων των κινήσεων του κάθε καναλιού της κονσόλας καθώς και των bus controls σε πραγματικό χρόνο.
Το νέο automation system της Calrec βρίσκει εφαρμογή στις κονσόλες Apollo και Artemis και σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρίας είναι ιδανικό για live-broadcast περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων…
Το σύστημα της Calrec έρχεται σε ένα rackmount unit 3U και συνδέεται με τους master controllers της κονσόλας, δημιουργώντας redundant connection. Το σύστημα εξασφαλίζει πλήρη συγχρονισμό με εικόνα και πλήρη έλεγχο κάθε αντίστοιχης συσκευής μέσω 9-pin, LTC, MIDI και GPIO; Ενώ συνεργάζεται με όλα τα δημοφιλή DAWs.

Επίσης η εταιρία ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της σουίτας SoundGrid της Waves για την Hydra2 πλατφόρμα, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες της Calrec θα απολαμβάνουν ακόμα χαμηλότερο latency και υψηλότερη αξιοπιστία, μαζί με έναν ακόμα ευκολότερο τρόπο χειρισμού και λειτουργίας των Waves μέσω των touch display στις επιφάνειες εργασίας της Apollo και της Artemis, επιτυγχάνοντας πλήρη έλεγχο των Waves plugins απευθείας από το mix position. Αυτή η δυνατότητα δίνει στους χειριστές της Calrec την ευκαιρία να έχουν άμεση πρόσβαση σε μια εκτεταμένη γκάμα Waves plugins και broadcast tools, όπως το νέο UM225/226 stereo-to-surround upmixers, το WNS noise reduction και μια μεγάλη γκάμα επεξεργαστών…
Περισσότερα θα βρείτε εδώ, ενώ για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση