Διαφήμιση
Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2015 09:15

RM monitors από την Pioneer

Ως γνωστόν η TAD που ειδικεύται στην κατασκευή μόνιτορ ηχείων, εξαγοράστηκε πρίν από μερικά χρόνια από την Pioneer. Στη έκθεση Prolight+Sound 2015 της Φρανκφούορτης, η Pioneer παρουσίασε τη νέα σειρά μόνιτορ RM Series που περιλαμβάνει δυο μοντέλα, το RM07 και το RM05. Αμφότερα είναι ομοξανικά, δίδρομα και ανάκλασης χαμηλών με την οπή ανάκλασης να φιλοξενείται στην εμπρόσθια μπάφλα τους. Στην επιφάνεια της καμπίνας κυριαρχούν οι καμπυλωτές ακμές για την εξάλειψη συντονισμών και περιθλάσεων. Τα μικρότερο μοντέλο χρησιμοποιεί ένα 5ιντσο γούφερ από ίνες αραμιδίου κι ένα τουίτερ με θόλο αλουμινίου 1,5 ίντσας, τεχνολογίας HSDOM που τους επιτρέπει εκπομπή έως τα 50 kHz. Αντίστοιχα το μεγαλύτερο μοντέλο (RM07) χρησιμοποιεί 6,5άρι γούφερ και το ίδιο τουίτερα ομοαξονικά τοποθετημένο ως προς αυτό.

Αμφότερα χρησιμοποιούν την πατενταρισμένη τεχνολογία της Pioneer ονόματι AFAST για τη δραστική μείωση των στασίμων κυμάτων για πιο γραμμική απόδοση στις χαμηλομεσαίες. Χάρη στην εν λόγω τεχνολογία λοιπόν, ένας ακουστικός σωλήνας στην καμπίνα μειώνει τα στάσιμα κύματα στις χαμηλομεσαίες. 

Επίσης τα μόνιτορ διαθέτουν Low/Mid/High EQ settings για περαιτέρω ευελιξία και έλεγχο ενώ διαθετουν και 4 pre-sets για κάθε μπάντα. Οι ενισχυτές που χρησιμοποιούν είναι custom, τάξης AB, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στους τοροειδής μετασχηματιστές που περιλαμβάνουν στο στάδιο τροφοδοσίας τους οι ενισχυτές. Τέλος τα ηχεία διαθέτουν ένδειξη clip, λειτουργία Auto standby On/Off και υποστηρίζουν εισόδους XLR και RCA. Σύμφωνα με την Pioneer τα ηχεία της σειρά RM θα είναι διαθέσιμα μετά τον Ιούνιο…
Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Intersys…

Eπαφή
Intersys

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση