Διαφήμιση
Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2015 19:22

Nέα σειρά ηχείων από την L-Acoustics

Η L-Acoustics παρουσίασε στην έκθεση Prolight + Sound 2015 της Φρανκφούρτης τη νέα σειρά ηχείων της, X Series. Πρόκειται για μια νέα σειρά ομοαξονικών ηχείων για installation και rental εφαρμογές.
Η σειρά περιλαμβάνει 3 μοντέλα, τα X8, X12 και X15 με αντίστοιχων διαστάσεων γούφερ,  τα οποία διαθέτουν τεχνολογικά στοιχεία απευθείας από το μεγάλο Κ2 που παρουσιάστηκε πέρυσι εδώ στη Φρανκφούρτη.
Αυτό σημαίνει ότι τα νέα ηχεία της σειράς X διαθέτουν μεγνήτες νεοδυμίου, έχουν δεχθεί μείωση του βάρους τους κατά 30% και υποστηρίζου ελλειψοειδή κατευθυντικότητα ως προς τον τρόπο εκπομπής και διαποράς του ήχου τους. 
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν φυσικά ως stage monitor, καθώς έχουν χαμηλότερο προφίλ κατά 7%. Για installation εφαρμογές τα X Series έρχονται εφοδιασμένο με ένα πλήρες πακέτο rigging αξεσουάρ και custom RAL χρωματισμούς καμπίνας και σίτας. Η νέα σειρά X Series αποτελεί προσθήκη στο ultra-compact fill 5XT που παρουσιάστηκε πρίν 2 χρόνια από την εταιρία και αναμένεται να είναι διαθέσιμα μετά το καλοκαίρι…
Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα X Series της L-Acoustics θα σας δώσουν στην εταιρία Ακουστική…

Επαφή
Ακουστική

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση