Διαφήμιση
Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2015 15:06

Allen & Heath GLD Chrome Edition

Η νέα έκδοση Chrome των μίξερ της σειράς GLD της Allen & Heath παρουσιάστηκε επίσημα στην Prolight + sound 2015 της Φρανκφούρτης. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει περισσότερες και αναβαθμισμένες λειτουργίες και νέα εφέ. Πιο συγκεκεκριμένα, η νέα έκδοση GLD Chrome firmware προσθέτει τη δυνατότητα Auto Mic Mixing, νέα FX kai channel-based compressor emulations. Tα μίξερ της σειράς και συγκεκριμένα οι Chrome Edition GLD-80 και GLD-112 που υποστηρίζουν τη νέα έκδοση , έρχονται και με τις κατάλληλες πινελιές στο φινίρισμά τους, όντας επανασχεδιασμένες, καθώς διαθέτουν ένα χρωμιωμένο πλαίσιο που ταιριάζει ασορτί στην έκδοση firmware Chrome που υποστηρίζουν. Οσο για τη λειτουργία AMM (Auto Mic Mixing) αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δυο modes, το 'D-Classic'  και το 'Number of Open Microphones' (NOM) logic gate technology για ακόμα πιο ευέλικτο auto mix. 

Το GLD Chrome firmware περιλαμβάνει και μια νέα DEEP Plug-In αρχιτεκτονική που επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξουν έναν ικανό αριθμό επεξεργαστών σε κάθε κανάλι εισόδου και σε κάθε mix channel.
Επίσης περιλαμβάνονται δυο νεόι RMS-VCA inspired compressors, οι 16T και 16VU. Περισσότερες πληροφορίες για τις δυο GLD Chrome Edition θα σας δώσουν στη Metro Audio Systems…

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση