Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 15:41

Sennheiser: Νέα ψηφιακή σειρά μικροφώνων D1

Η νέα ψηφιακή σειρά μικροφώνων D1 της Sennheiser είναι εδώ, στις αποθήκες τις εταιρίας Φ. Νάκας, η οποία μας έστειλε και το ακόλουθο δελτίο τύπου για τη νέα ψηφιακή σειρά μικροφώνων D1 που απευθύνται σε κάθε τραγουδιστή και σε κάθε μπάντα…

Δελτίο τύπου Φ. Νάκας – Sennheiser D1
«Η νέα σειρά D1 της Sennheiser έρχεται να προσθέσει την ψηφιακή λύση στην γκάμα ασύρματων μικροφώνων της Sennheiser. Κάθε καλλιτέχνης ή μπάντα μπορεί να έχει ένα ψηφιακό ασύρματο μικρόφωνο ή σετ οργάνου και να το χρησιμοποιεί πιο απλά και από αναλογικό. Ο πομπός με τον δέκτη συντονίζονται αυτόματα και επιλέγεται η κατάλληλη συχνότητα. Το EW D1 λειτουργεί στην περιοχή των 2.4GHz, που είναι «ελεύθερη» παγκοσμίως, και είναι απαλλαγμένο από την πολυπλοκότητα της παραμετροποίησης των ασυρμάτων συστημάτων.  

Δυνατότητες & Τεράστια ευελιξία
Με ένα EW D1 ξεχνάμε την επιλογή συχνοτήτων αλλά και την ρύθμιση της ευαισθησίας, ενώ το μόνο που απλά χρειάζεται είναι μόνο να το θέσουμε σε λειτουργία και ο μουσικός είναι έτοιμος να παίξει. Η συνύπαρξη με Wifi, Bluetooth ή άλλες συσκευές που λειτουργούν στην μπάντα των 2.4GHz, δεν εγκυμονεί κανένα απολύτως κίνδυνο αφού ο δέκτης ελέγχει (scan) συνεχώς το RF φάσμα και αν σε περίπτωση ανιχνεύσει επικειμένη παρεμβολή, τότε αμέσως μετατοπίζει την συχνότητα συντονισμού χωρίς διακοπή του σήματος. Η αδιάλειπτη λειτουργία διασφαλίζεται πρόσθετα, με ένα δεύτερο κανάλι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εφεδρικό «backup» σε κάθε περίπτωση που επηρεαστεί η λειτουργία του κυρίως καναλιού. Ένας τρίτος παράγοντας διασφάλισης της λειτουργίας πομπού δέκτη, είναι η ταχύτατη εναλλαγή αντένας που προσφέρει το νέο σύστημα αφού είναι true diversity.

Ποιότητα που όλοι περιμένουν από την SENNHEISER
H ποιότητα ήχου είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του EW D1 αφού ο κωδικοποιητής που έχει χρησιμοποιηθεί είναι ο aptX Live codec o οποίος προσφέρει κορυφαία ποιότητα και μεγάλο εύρος δυναμικής περιοχής. Η συνολική καθυστέρηση αγγίζει μόλις τα 3.9msec και η ρύθμιση του gain είναι αυτόματη. Στο menu του EW D1 θα βρούμε και εξαιρετικά χρήσιμους επεξεργαστές όπως γραφικό EQ 7 περιοχών, φίλτρο αποκοπής χαμηλών (low-cut) και δυναμικό επεξεργαστή de-esser. Οι κάψες που φέρει το σύστημα στους πομπούς χειρός, είναι πρωτίστως δυναμικές αλλά μπορεί να γίνει και επιλογή πυκνωτικών αφού είναι οι ίδιες με την σειρά Evolution G3. Πολυκάναλα συστήματα μπορούν να στηθούν εύκολα μέχρι και 15 κανάλια τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν πανεύκολα. Μια ακόμα κορυφαία δυνατότητα του συστήματος είναι η ρυθμιζόμενη ποσότητα ισχύος εκπομπής RF σήματος. Ο δέκτης ενημερώνει συνεχώς τον πομπό για το πόσο σήμα RF απαιτείται έτσι ώστε να έχει ιδανικό σήμα λήψης και η ισχύς του πομπού προσαρμόζεται κατάλληλα.
Αυτό όχι μόνο επιτρέπει στον καλλιτέχνη να απομακρυνθεί όσο θέλει, αλλά εξοικονομεί και ενέργεια στην μπαταρία του πομπού η οποία δεν θα καταναλώνεται σημαντικά, όταν είναι πολύ κοντά στην δέκτη. Η τροφοδοσία των πομπών γίνεται από κανονικές μπαταρίες ΑΑ και διατίθενται και επαναφορτιζόμενα accupack από την Sennehiser που μπορούν να φορτίζουν από προαιρετικά docking chargers ή USB.
Ο  έλεγχος στα πολυκάναλα συστήματα γίνεται μέσω δικτύωσης των δεκτών με RJ-45 και προσφέρεται εφαρμογή για IOS και Android ταμπλέτες. Οι παραλλαγές των σετ είναι μικρόφωνα χειρός, πομπός beltpack με κάψα πέτου ή χειλόφωνο ή οργάνου και όλα προσφέρονται με σκληρή θήκη μεταφοράς.

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος είναι τα παρακάτω:
Απόκριση συχνότητας: 20Hz – 20kHz
Δυναμική περιοχή: > 135dB(A)
Ψηφιοποίηση ήχου: 24bit/48kHz
Λόγος σήματος προς θόρυβο (S/N): >105dB(A)
RF εύρος συχνοτήτων: 2.400 – 2.483,5MHz
Συνδέσεις δέκτη: XLR και ¼ Jack
Απόκριση συχνότητας πομπού χειρός : 50Hz – 20kHz
Ισχύς RF πομπών: 10mW

Όλα τα παρακάτω σετ είναι ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες μας.
EW-D1-835S AΣYPMATO SET XEIPOΣ (ΚΑΨΑ ΚΑΡΔΙΑ)
Τιμή Λιανικής 745,00€ με ΦΠΑ
Κωδ.Παραγγελίας H12SE00336
 
EW-D1-845S AΣYPMATO SET XEIPOΣ ( ΚΑΨΑ ΥΠΕΡΚΑΡΔΙΑ)
Τιμή Λιανικής 799,00€ με ΦΠΑ
Κωδ.Παραγγελίας H12SE00342
 
EW-D1-ME2 AΣYPMATO SET ΠETOY ( ΚΑΨΑ OMNI)
Τιμή Λιανικής 745,00€ με ΦΠΑ
Κωδ.Παραγγελίας H12SE00339
 
EW-D1-CI1 AΣYPMATO SET OPΓANOY
Τιμή Λιανικής 689,00€ με ΦΠΑ
Κωδ.Παραγγελίας H12SE00341
 
EW-D1-ME3 AΣYPMATO SET KEΦAΛHΣ
Τιμή Λιανικής 799,00€ με ΦΠΑ
Κωδ.Παραγγελίας H12SE00340
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Φ. Νάκας...
 
Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση