Διαφήμιση
Κυριακή, 08 Μάρτιος 2015 14:13

Funktion-One: Νέα σειρά Evolution στη Φρανκφούρτη

H Funktion-One ανακοίνωσε ότι στη επερχόμενη έκθεση Prolight+Sound της Φρανκφούρτης θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ηχείων Evolution, καθώς κι ένα νέο σύστημα για εφαρμογές μικρότερου βεληνεκούς. Η νέα σειρά Evolution περιλαμβάνει τα μοντέλα Evo 6 και Evo 7. Αμφότερα είναι fully horn-loaded και περιλαμβάνουν 15in mid-bass, 10ιντσο mid (πρόκειται για το signature midrange της Funktion-One) και 1.4της ίντσας compression driver για την αναπαραγωγή υψηλών συχνοτήτων πάνω από τα 4kHz.
Το Evo 7 έχει οριζόντια διασπορά 30 μοιρών, ενώ τρία στη σειρά επιτυγχάνουν διασπορά 90 μοιρών για ακροατήρια έως και 2.500 θεατών… Το Evo 7 χρησιμοποιήθηκε στο main stage του Boom Festival στην Πορτογαλία (8 ανά πλευρά) και κάλυψε επιτυχώς ένα κοινό 20.000 ανθρώπων. Το Evo 6 χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς καμπίνα και έχει τις ίδιες διαστάσεις, όμως διαθέτει πιο διευρυμένη κάλυψη στον οριζόντιο άξονα που ανέρχεται στις 45μοίρες, που το καθιστά ιδανικό για μεσαίου βεληνεκούς Live και για εγκαταστάσεις.

Αμφότερα θα κάνουν ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη και θα παρουσιαστούν πριβέ στο demo room της εταιρίας (Dialog 9.2 μεταξύ των halls 8 και 9). Αργότερα, εντός του 2015 θα ακολουθήσει και μια full touring έκδοση του Evo 7, που θα περιλαμβάνει ενσωματωμένο κρεμαστικό και linking σύστημα. Η Funktion-One θα παρουσιάσει επίσης ένα νέο αυτοενισχυόμενο bass enclosure, που απευθύνεται σε μικρά home studio και αντίστοιχα μικρά venue. Ο ενσωματωμένος ενισχυτής της Funktion-One θα διαθέτει 3 κανάλια, ένα mono channel για το ηχείο και δυο (μικρότερης ισχύος κανάλια) για την οδήγηση ενός ζεύγους F81 ή F101 ηχείων. Με αυτό το σύστημα η εταιρία θέλει να εισέλθει σε μια ευρύτερη γκάμα εφαρμογών και σε περισσότερους end-users…
Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα και τα παλαιότερα ηχεία της Funktion One θα σας δώσουν στη Global Show Productions. 

Επαφή
Global Show Productions
2103417390-1

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση