Διαφήμιση
Πέμπτη, 15 Ιανουάριος 2015 19:04

Shure P9HW (WIRED) Professional Bodypack Receiver

To Shure P9HW είναι ένα ενσύρματο 2κάναλο (stereo) personal monitor με ανεξάρτητα ρυθμιστικά μίξης. Η μονάδα ενσωματώνει LCD display και εύκολη δυνατότητα πλοήγησης στα επιμέρους μενού. Από το P9HW ο χρήστης μπορεί να ακούσει ένα ή δυο κανάλια audio από την κονσόλα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία MixMode προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό left/right balance όλης της μίξης στα ακουστικά του (ουσιαστικά μέσω της εν λόγω λειτουργίας MixMode επιτυγχάνεται το επιθυμητό mono blend μεταξύ δυο input mixes).

Οσον αφορά τον τομέα του σήματος εισόδου το P9HW διαθέτει μεταβλητό (switchable) input level προσφέροντας δυο επιλογές: line (+4 dBu) και aux (-10 dBV). Η μονάδα διαθέτει 4 μπάντες EQ και περιοριστή στάθμης (volume limiting), ενώ χρησιμοποιεί δυο μπαταρίες τύπου AA που εξασφαλίζουν συνεχόμενη λειτουργία για 6 ώρες. Προαιρετικά, διατίθεται και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία SB900 (πωλείται ανεξάρτητα) που διευρύνει περαιτέρω το χρόνο συνεχούς λειτουργίας της συσκευής, συμβάλλοντας παράλληλα στην εύκολη επαναφόρτισή της. Εκτός των λύσεων της μπαταρίας, υπάρχει δυνατότητα για απευθείας σύνδεση μέσω τροφοδοτικού και ειδικού αντάπτορα για την σύνδεση σε πρίζα. Το P9HW είναι εξαιρετικά στιβαρό ως κατασκευή (διαθέτει αλουμινένιο σώμα) γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για σκληρή μακροχρόνια χρήση, ενώ περιλαμβάνει τα απαραίτητα clips για την εύκολη και σταθερή προσαρμογή του στη ζώνη ή τη ζώνη της κιθάρας. 

Περιλαμβάνεται επίσης Y-splitter cable για απευθείας σύνδεση με πηγές audio με , ενώ βεβαίως η μονάδα διαθέτει LED (συνολικά 5 μπάρες) για την ένδειξη της στάθμης της μπαταρίας καθώς και λειτουργίες Power save mode και automatic power-off όταν η μονάδα παραμένει εκτός χρήσης, για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία της συσκευής.
Οσον αφορά το συνολικό βάρος της συσκευής μαζί με τις μπαταρίες, αυτό δεν ξεπερνά τα 196 γραμμάρια…

Σημειωτέον ότι οι δέκτες P9HW είναι συμβατοί με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες SB900 lithium-ion που όπως είπαμε εξασφαλίζουν έως και 7 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Για μεγαλύτερη ευκολία διατίθεται το SBC200 Dual Docking Recharging Station, ενώ έως 4 SBC200 μπορούν να τροφοδοτηθούν από ένα και μόνο τροφοδοτικό.
Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και όταν οι διαθέσιμες μονάδες Shure P9HW είναι περισσότερες, διατίθεται το SBC800 που αποτελεί Battery Recharging Station 8 μπαταριών, για την πλήρη φόρτιση των οποίων απαιτούνται μόλις 3 ώρες…

Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Shure P9HW Professional Bodypack Receiver
Audio Frequency Response 20 Hz – 20 kHz (±3 dB)
Signal-To-Noise Ratio A-Weighted 98 dB (typical)
Total Harmonic Distortion@ 1 kHz, typical <0.2%
Channel Separation @ 1 kHz >55 dB
Operating Temperature -18 °C to +63 °C
Minimum Load Impedance 9.5 Ω
Dimensions 99 × 66 × 23 mm, H × W × D
Net Weight 196 g with batteries
Battery Life 9 hours (continuous use) AA batteries
Audio Input
Connector Type LEMO
Configuration Electronically balanced
Impedance Line: 45 kΩ
Aux: 66 kΩ
Nominal Input Level Switchable: +4 dBu (Line), -10 dBV (Aux)
Maximum Input Level +4 dBu (Line): +22 dBu
-10 dBV (Aux): +12.2 dBu
Phantom Power Protection Up to 60 V DC
Audio Output
Connector Type 3.5 mm (1/8")

 Όπως ενημερωθήκαμε από την Ελληνική αντιπροσωπεία (Ν. Ευθυμιάδης - Shure), το Shure P9HW είναι άμεσα διαθέσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Ν. Ευθυμιάδης…

Επαφή
Ν. Ευθυμιάδης - Shure
Αποκλειστική αντιπροσωπεία Ελλάδος
Σολωμού 2 & Λ. Μεσογείων 322 - Αγία Παρασκευή
τηλ.: 210-6547730
fax: 210-6549680 
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση