Διαφήμιση
Τετάρτη, 07 Ιανουάριος 2015 15:46

Ετοιμη η νέα Midas M32R

Το σημαντικότερο όμως, σύμφωνα με τη Midas, είναι ότι η νέα M32R θα είναι άμεσα διαθέσιμη. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στην M32R.

Η κονσόλα προορίζεται για Live και Studio εφαρμογές και διαθέτει 40 Input Channels, 16 MIDAS PRO Microphone Preamplifiers και 25 Mix Buses. Παράλληλα υποστηρίζει AES50 networking που της επιτρέπει τη διεύρυνση των εισόδων και εξόδων της με αποτέλεσμα η κονσόλα να υποστηρίζει έως και 96 inputs και 96 outputs αντίστοιχα. Η ανοικτής της αρχιτεκτονική επιτρέπει μελλοντική λειτουργία στα 96 kHz, ενώ η κονσόλα διαθέτει μετατροπείς ADC και DAC στα 192 kHz και 40 bit floating point DSP για ακόμα αναλυτικότερο ηχητικό χαρακτήρα… 

Κατά τα άλλα, με εξαίρεση τις μικρότερες διαστάσεις της και τα Rack mount brackets που διαθέτει, δεν έχει άλλες σημαντικές διαφορές με την μεγαλύτερη αδελφή της M-32. Διαθέτει επίσης 8 DCA και 6 mute groups, 8 μηχανές digital signal processing effects, 17 MIDAS PRO motorised 100 mm faders και έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών υψηλής φωτεινότητας. Επίσης υποστηρίζει 32 x 32 channel USB 2.0 audio interface καθώς και ασύρματο έλεγχο μέσω των MIDAS Apps για iPhone και iPad. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Midas M32R (άφιξή της στα μέρη μας, τιμή διάθεσης κλπ) θα σας δώσουν στην Omikron Electronics….

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση