Διαφήμιση
Τετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2014 21:22

Προσφορά για τον DL-1802 της Master Audio

Οι ενισχυτές της σειράς DL της Ισπανικής Master Audio έχουν αποδείξει την αξία και την αξιοπιστία τους σε εκατοντάδες εγκαταστάσεις στα 10+ χρόνια που βρίσκονται στην παραγωγή. Στα ατού τους η αξιοπιστία τους, η ηχητική τους πιστότητα και τα ικανά αποθέματα ισχύος που διαθέτουν.
Φυσικά είναι σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι στην Ισπανία από τη Master Audio και επιτυγχάνουν έναν υψηλό λόγο τιμής προς απόδοση και ισχύ.

Ο DL-1802 συμπεριλαμβάνεται στις ναυαρχίδες της σειράς DL και διαθέτει 885Watt ισχύος στα 4Ohm και 565Watt στα 8Ohm, ενώ σε Bridge mode η διαθέσιμη ισχύς ανέρχεται στα 1710 Watt. Φυσικά διαθέτει όλα τα απαραίτητα κυκλώματα προστασίας για τον ίδιο και τα ηχεία που οδηγεί (προστασία από βραχυκύκλμα, υπερθέρμανση, DC).
O DL-1802 (όπως και άλλοι ενισχυτές της σειράς DL) διατίθεται από την εταιρία KM monitor σε προσφορά, στη μισή της αρχικής του τιμής (από 1590ευρώ, διατίθεται στα 780ευρώ)…

Μπορείτε να μπείτε στο πεδίο προσφορών της KM monitor και να δείτε και τους άλλους ενισχυτές της σειράς DL, αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα που διατίθενται σε τιμές προσφοράς…

Επαφή
KM monitor
τηλ. 210 83 21 989

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση