Διαφήμιση
Παρασκευή, 05 Δεκέμβριος 2014 14:46

Audac MTX88 – Ένα προσιτό matrix σύστημα

Το MTX88 είναι ένα matrix της σειράς ΜΤΧ της Audac, το οποίο διαθέτει δύο εισόδους μικροφώνου με λειτουργία προτεραιότητας, και τρεις band tone. Διαθέτει τέσσερις στερεοφωνικές εισόδους Line για πηγή μουσικής όπως CD-Player, ραδιόφωνο ή MP3 και άλλες δύο εισόδους πάνελ για σήματα γραμμής και μικροφώνου. Το  ΜΤΧ μπορεί να ελεγχθεί με τη βοήθεια ενός πλήρως λειτουργικού web-based interface ή iPhone / iPad app. Η θύρα RS232 κάνει το ΜΤΧ συμβατό με οποιοδήποτε σπίτι, το σύστημα αυτοματισμού το οποίο υποστηρίζει RS232. Η πρόσοψη του ΜΤΧ διαθέτει ένα περιστροφικό κουμπί ανά ζώνη με λυχνίες LED για την πρόσβαση σε ελέγχους και ρυθμίσεις. Ένα  ενσωματωμένο μεγάφωνο επιτρέπει να ακούσετε όλα τα κανάλια, χωρίς την ανάγκη για ακουστικά. Οι συνδέσεων εξόδου / ζώνη πραγματοποιείται με τη χρήση βυσμάτων 3-pin euro Block και το καθένα από αυτά συνοδεύεται με μια υποδοχή RJ45 για σύνδεση πρόσθετων πάνελ τοίχου. Μια σύνδεση 24volt καθιστά δυνατή τη διατήρηση του ΜΤΧ σε λειτουργία έκτακτης ανάγκης, ακόμη και αν το ηλεκτρικό ρεύμα έχει κλείσει.

Το MTX88 ολοκληρώνεται ως σύστημα από τα εξής επίτοιχα mount πάνελ της  Audac που υποστηρίζουν οποιαδήποτε ανάγκη σε μια εγκατάσταση...
Το MPX48 είναι ένα 4-Zone Paging μικρόφωνο που συνεργάζεται με το MTX48 και MTX88.
Το MWX65 που αποτελεί All-in-One επίτοιχο ελεγκτή, που εκτός από τις βασικές λειτουργίες, όπως η επιλογή πηγής ήχου και έλεγχο έντασης ήχου, περιέχει επίσης πρόσθετες εισόδους σήματος.Τόσο η επιλογή εισόδου και ελέγχου έντασης μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας το ευέλικτο περιστρεφόμενο push-button. H ενσωματωμένη 2,5" οθόνη γραφικών εξασφαλίζει τη λειτουργία αυτών και την καθιστά φιλική προς τον χρήστη. Οι δύο είσοδοι σήματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετες τοπικές είσοδοι για το MTX48 & 88 και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε ζώνη εξόδου του. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα CD ή MP3 player ως πηγή μουσικής για μια συγκεκριμένη ζώνη, ή να συνδέσετε ένα μικρόφωνο για ομιλίες, ανακοινώσεις και διάφορες άλλες εφαρμογές. Ο πίνακας έχει ένα βύσμα XLR εισόδου για μικρόφωνο, ενώ η είσοδος Line γίνεται μέσω της υποδοχής RCA.
Το MWX45 αποτελεί ελεγκτή mount πάνελ τοίχου, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε συνδυασμό με τα Matrix MTX48 & 88. Μπορεί να εγκατασταθεί σε μια ξεχωριστή ζώνη, και δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την επιθυμητή πηγή ήχου και να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου για τη ζώνη που είναι να εφαρμοστεί. Η σύνδεση μεταξύ του Matrix και του ελεγκτή γίνεται με τη χρήση τυποποιημένων UTP CAT5 καλωδίων με βύσματα RJ45.
Το WMI22 αποτελεί επίτοιχο Microphone input unit που φιλοξενεί ένα θηλυκό XLR σασί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη γκάμα εγκαταστάσεων.
Το ίδιο ισχύει και για το WLI22 που αποτελεί Wall line input και ενσωματώνει δυο υποδοχές (stereo) RCA για σύνδεση πηγών στάθμης γραμμής…

Περισσότερες πληροφορίες για το matrix σύστημα MTX88 της Audac θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση