Διαφήμιση
Τετάρτη, 05 Νοέμβριος 2014 22:46

H σειρά Microflex Wireless της Shure

Η νέα σειρά Microflex Wireless συστημάτων της Shure, ήρθε ν’ αλλάξει τα δεδομένα των AV conferencing εφαρμογών και εγκαταστάσεων, πολύ απλά διότι αλλάζει τη λογική αυτών των εγκαταστάσεων και των χρηστών τους, καθώς προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία και αναβάθμισή τους. Πως το καταφέρνει αυτό; Πολύ απλά διότι συνδυάζει τα πάντα, από networked enterprises έως transmitter εφαρμογές που περιλαμβάνουν κυριολεκτικά τα πάντα, από handheld, bodypack, boundary και gooseneck επιλογές, καθώς και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, docking station και USB φορτιστές. Όλα αυτά μπορούν να κουμπώσουν δικτυακά ή φυσικά σε conference room AV networks και να διευρύνουν την ευελιξία τους, τις δυνατότητές τους και τη χρηστικότητά τους.
Όλα τα επιμέρους τμήματα που αποτελούν το σύστημα συνδέονται δικτυακά μέσω Ethernet με τη βοήθεια του Microflex Wireless Control Software ή συστήματα ελέγχου τρίτων κατασκευαστών. Το audio σήμα από τα ασύρματα μικρόφωνα του συστήματος μετατρέπεται σε ψηφιακό και μεταφέρεται μέσω Dante πρωτοκόλλου και δίκτυο Ethernet σε άλλες συμβατές με Dante συσκευές. Μάλιστα μέσω λογισμικού της Audinate(Dante), υπάρχει δυνατότητα για ηχογράφηση ολόκληρου του συμβουλίου, και ξεχωριστά ανα τον χρήστη.

Microflex Wireless συστήματα
Η Shure περιλαμβάνει στη γκάμα της δυο συστήματα, ένα 4κάναλο κι ένα 8κάναλο τα οποία βεβαίως διευρύνονται ανάλογα με τις ανάγκες τις εκάστοτε εγκατάστασης. Και τα δυο συστήματα μπορούν να συνδυαστούν προκειμένου να υποστηρίξουν εφαρμογές έως και 80 κανάλια για την Ευρώπη.
Το 4κάναλο σύστημα είναι το MXWS4, το οποίο περιλαμβάνει το Audio Network Interface MXWANI4 που συνδέει και διαχειρίζεται το σύστημα Microflex Wireless στο AV network ενός συνεδριακού συστήματος. Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης, το Networked Charging Station MXWNCS4 που καθιστά εύκολη & απλή τη φόρτιση των συσκευών δίχως τη χρήση καλωδίων. Τέλος, το σύστημα ολοκληρώνεται με το Access Point Transceiver MXWAPT4.
Το μεγαλύτερο σύστημα, είναι το 8κάναλο MXWS8 Eight-Channel System, που περιλαμβάνει τις αντίστοιχες μονάδες MXWNCS8, MXWANI8 και το 8-κάναλο Access Point Transceiver MXWAPT8. Λειτουργεί ακριβώς όπως και ο μικρότερος 4κάναλος ‘αδελφός του’ με τη διαφορά ότι προσφέρει περισσότερα κανάλια. Tα συστήματα Microflex Wireless, εκτός από την ευελιξία που διαθέτουν λόγο της ασύρματης σύνδεσης τους στα 1.9 Ghz, παρέχουν και αυξημένη ασφάλεια σε ειδικές εφαρμογές που απαιτείται κρυπτογράφηση του σήματος (AES-256bit). Ο έλεγχος του συστήματος μπορεί να γίνει και απομακρυσμένα με το ειδικό λογισμικό της Shure, απλοποιώντας έτσι τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια ενός συμβουλίου.
Περισσότερες πληροφορίες για την Microflex Wireless σειρά προϊόντων της Shure θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία, στην εταιρία. Ν. Ευθυμιάδης – Shure.

Επαφή
Ν. Ευθυμιάδης - Shure
Σολωμού 2 & Λ. Μεσογείων 322 - Αγία Παρασκευή
τηλ.: 210-6547730
fax: 210-6549680 
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση