Διαφήμιση
Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2014 11:44

VENUE S3L-X: Tο καλό έγινε καλύτερο

H S3L έχει γίνει ακόμα καλύτερη και ολοκληρωμένη προσθέτοντας μια σειρά από λειτουργίες πρώτης γραμμής στο ήδη εξαιρετικό πακέτο παροχών που προσέφερε. Η νέα έκδοση ονομάζεται S3L-X και διαθέτει αναβαθμίσεις σε κάθε λειτουργικό τομέα. Η νέα κονσόλα βασίζεται φυσικά στο σασί και τις λειτουργίες της προκατόχου της με την οποία οπτικά δεν διαφέρει σε τίποτα, όμως υποστηρίζει πλέον την κοινή χρήση I/O μεταξύ δυο ή περισσοτέρων S3L-X  συστημάτων με τη νέα ολοκληρωμένη λειτουργία automatic gain tracking που διαθέτει. 

Παράλληλα, υποστηρίζει τη μίξη live shows και Pro Tools sessions, ενώ διαθέτει νέες δυνατότητες επεξεργασίας χάρη στα 64-μπιτα AAX DSP plug-ins της που βασίζονται στο τελευταίας γενιάς 64-bit OS που χρησιμοποιεί. Η κονσόλα προσφέρει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ και ευελιξία από ποτέ, διαθέτει δυο φορές περισσότερη μνήμη RAM και αναβαθμισμένη ηχητική πιστότητα από την επιφάνεια εργασίας VENUE | S3 surface, ενώ διαθέτει και έναν νέας σχεδίασης (high output, low noise) προενισχυτή ακουστικών. Παράλληλα αποτελεί χειριστήριο ελέγχου και κάρτα ήχου 4x6 για Pro Tools και άλλα DAW’s.

Χτισμένη για το μέλλον
Η S3L-X διαθέτει μια modular, open networked αρχιτεκτονική που είναι ανοικτή σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Κι αυτό διότι υποστηρίζει Ethernet AVB και high-performance HDX-powered floating-point processing, ενσωματωμένα 64-bit AAX plug-ins και EUCON support.

Ευέλικτη και προσιτή
Με την S3L-X, μπορεί να μοιραστεί κανείς τα ίδια VENUE | Stage 16 I/O boxes μεταξύ δυο ή περισσοτέρων S3L-X συστημάτων μέσω Ethernet AVB, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη χρήσης splitter για να μοιραστεί το σήμα μεταξύ FOH, monitor και broadcast setups. Ετσι μειώνονται τα I/O οι εξτρά καλωδιώσεις, ο χρόνος του σεταρίσματος και τα κόστη μεταφοράς και αποθήκευσης. Παράλληλα, μέσω του automatic gain tracking και της αντιστάθμισης σε κάθε κανάλι των δικτυωμένων Venue συστημάτων, οι χειριστές εξασφαλίζουν ότι το gain κάθε καναλιού που χειρίζονται παραμένει αναλλοίωτο από τις επεμβάσεις και τι αλλαγές που τυχόν πραγματοποιούν οι συνάδελφοί τους στα mic preamp των δικών τους μίξερ.

Ελεγχος από παντού
Οποιο κι αν είναι το venue ή οι γενικότερες συνθήκες δουλειάς (από το venue, έως το tour bus, το studio ή το δωμάτιο του ξενοδοχείου) η S3L-X χάρη στο μικρό της μέγεθος και τη μεγάλη επεξεργαστική της ισχύ, επιτρέπει στο χειριστή της να κάνει πρακτικά τα πάντα όπου κι αν βρίσκεται, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και προσιτό γι’ αυτά που προσφέρει, ‘πακέτο’ mixing / recording για κάθε μέγεθος gig. Επιπλέον, η νέα S3L-X διαθέτει νέες δυνατότητες χειρισμού με User pages συνδυασμό input output, bank safe και ομαδοποίηση καναλιών με χρώματα…

Studio-quality mixes live
H δημιουργία στουντιακής μίξης σε Live περιβάλλον, αποτελεί ακόμα ένα ατού της S3L-X χάρη στις νέες δυνατότητες επεξεργασίας που προσφέρουν τα 64-bit AAX DSP plug-ins, δίχως την ανάγκη εξωτερικών plug-in ‘servers’, ή ακόμα χειρότερα συμβατικών outboard συσκευών…
Οσον αφορά το χτίσιμο του εκάστοτε συστήματος, η S3L-X προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις του χρήστη της. Ετσι, υποστηρίζει από 16 I/O channels μέσω ενός Stage 16 box έως 64 κανάλια, με τη βοήθεια 4 Stage 16, τα οποία μέσω Daisy-chain διασύνδεσης συνδέονται με το σύστημα αλλά και με τον αντίστοιχο αριθμό των S3L-X που το απαρτίζουν, μέσω ενός απλού Cat5e καλωδίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες, αλλά τις τιμές διάθεσης της νέας VENUE S3L-X θα σας δώσουν στην εταιρία Ακουστική.

Επαφή
Ακουστική


Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες
VENUE S3L-X

VENUE | S3 control surface
Compact 16-fader surface, with six bankable layers
32 touch-sensitive encoders and high-resolution OLEDs
Multicolor Channel Control parameter section for fast mix adjustments
Full complement of I/O for stage and studio use (see Specifications)
Dual Gigabit Ethernet AVB ports, featuring latching etherCON connectors
Standalone controller for Pro Tools and other EUCON-enabled DAWs
USB connections for a keyboard and mouse (not included)

VENUE | E3 engine
Runs VENUE | Software, mission control for the entire system
High-performance, HDX-powered processing engine (supports 64-bit AAX DSP plug-ins)
24 aux busses, LCR, plus 8 mono matrixes and 8 VCAs
2-track recording/playback using standard USB Flash drives
Local and ancillary I/O (see Specifications)
Three Gigabit Ethernet AVB ports, featuring latching etherCON connectors
Separate Ethernet port for remote control using a laptop or tablet

VENUE | Stage 16 remote I/O box
16 analog inputs (XLR) with remote mic preamp control
8 analog line outputs (XLR)
4 channels of AES3 digital output
Ruggedized design with dual-purpose rack ears/handles for use as a stage box or rack-mounted
Power and status LEDs, with device Identify feature
Sliding Mute switch silences all box outputs
Two Gigabit Ethernet AVB ports, featuring latching etherCON connectors
VENUE | Software
Pro Tools | Software
Plug-in bundle
Cables, accessories, and guides

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση