Διαφήμιση
Κυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014 22:12

Η «all-in-one» κονσόλα της Lawo

Την έκθεση IBC επέλεξε η Lawo για να παρουσιάσει τη νέα της κονσόλα mc²36 RAVENNA. Η κονσόλα σύμφωνα με την Lawo αποτελεί ένα «all-in-one» μίξερ, καθώς απευθύνεται στους τομείς του broadcast, theater, house of worship, live και installation. Η κονσόλα έχει compact διαστάσεις διαθέτει προενισχυτές της Lawo και ένα πανίσχυρο DSP micro-core με ενσωματωμένο 512x512 port audio matrix, καθιστώντας ιδανική σύμφωνα με την εταιρία, για απαιτητικές εφαρμογές και  μόνιμες εγκαταστάσεις στις οποίες ο χώρος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. 

Η κονσόλα υποστηρίζει την τεχνολογία RAVENNA/AES67, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, η κονσόλα δεν διαθέτει μόνο redundant power-supplies, αλλά και DSP redundancy. Η Lawo mc²36 έχει σχεδιαστεί εξαρχής ως πραγματική “universal” κονσόλα, με τον κατασκευαστή να έχει εστιάσει στην ευκολία χρήσης. Η κονσόλα διαθέτει οθόνες αφής υψηλής ευκρίνειας 21,5 ιντσών που συνεργάζονται με touch-sensitive πολυχρωματικά περιστροφικά encoders. Οσον αφορά τις εισόδους, το interfaces της κονσόλας φιλοξενεί 32 mic/line inputs, 32 line outputs, 8 digital AES3 inputs, 8 digital AES3 outputs, 8 GPIO θύρες, 1 θύρα MADI (SFP), 3 RAVENNA/AES67 channels και έξοδο ακουστικών. Επιπρόσθετα των φυσικών onboard I/O, ένα MADI tie-line connection και 3 RAVENNA/AES67 Audio-over-IP θύρες εξασφαλιζουν στην κονσόλα 384 external inputs & outputs, προσφέροντας τον συνολικό αριθμό των 496 physical inputs και outputs.

Επίσης διατίθεται και το mc² Compact I/O stagebox, που αποτελεί έναν φθηνό και αποτελεσμάτικό τρόπο επεκτασιμότητας των εισοδο – εξόδων της mc2 36, καθώς συνδέεται μέσω CAT5 και παρέχει 32 Mic/Line inputs, 32 Line outputs, 8 digital AES3 inputs, 8 digital AES3 outputs, 8 GPIO και μια MADI (SFP) θύρα. Σημειωτέον ότι η mc² 36 υποστηρίζει την σύνδεση έως τριών  mc² Compact I/O, ενώ έχει σχεδιαστεί για networking με άλλες κονσόλες mc²36/mc²56/mc²66 και Lawo Nova audio routers, προσφέροντας άμεση και ασφαλή πρόσβαση σε χιλιάδες audio κανάλια, ενώ επιτρέπει το μοίρασμα των εισόδων μεταξύ των μίξερ. Όλα τα audio δεδομένα και οι ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν σε USB stick και να μεταφερθούν σε άλλες κοσνόλες, ενώ εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία onboard Loudness Metering, κατόπιν αιτήματος των broadcasters.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο δικτυακό τόπο της Lawo

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση