Διαφήμιση
Τετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 11:17

Ντεμπούτο της Qu-32 στην Infocomm

Η Qu-32 που πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στην έκθεση Infocomm (ξεκινάει σήμερα στο Λας Βέγκας) αποτελώντας το μεγαλύτερο (έως τώρα) μίξερ της προσιτής ‘ψηφιακής’ οικογένειας Qu της Allen & Heath. Η νέα Qu-32 διαθέτει 32 fader, 38 in και 28 out και βεβαίως απευθύνεται σε μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών από τις μικρότρες αδελφές της. Όπως και η μικρότερη Qu 24, έτσι και αυτή, ενσωματώνει μια σειρά από τεχνολογίες που έχουν εφαρμοστεί και δοκιμαστεί με επιτυχία στα μίξερ των μεγαλύτερων σειρών GLD και iLive. 

32 AnalogiQ total recall προενισχυτές
Η Qu-32 διαθέτει 32 AnalogiQ total recall προενισχυτές και 24μπιτους A/D μετατροπίες. Στην κονσόλα δεσπόζει μια ακόμα μεγαλύτερη οθόνη αφής διαγωνίου 7 ιντσών, ενώ διαθέτει και ξεκάθαρο layout SuperStrip με μια λειτουργία ανά φυσικό χειριστήριο ελέγχου. Το SuperStrip ολοκληρώνεται μέσω ενός onscreen Touch Channel για άμεση πρόσβαση σε όλες τις παραμέτρους δίχως πρώτα να πρέπει να μπεί ο χρήστης σε περίπλοκα μενού. Σε κάθε Mono ή Stereo είσοδο, η κονσόλα περιλαμβάνει trim, polarity, HPF, gate, insert, 4 band PEQ, compressor και delay. Τα main LR και Mono mixes διαθέτουν Insert, 1/3-octave GEQ, compressor και delay. Αντίστοιχα, τα Stereo mixes υποστηρίζουν Insert, 4-band PEQ, compressor, delay και balance control. Η Qu-32 διαθέτει 33 μοτοριζέ faders της ALPS, διαμορφωμένα σε 4 layers.

Μultitrack USB recorder
Το Qu-Drive, αποτελεί το ενσωματωμένο 18-channel USB recorder της κονσόλας, που μπορεί να γράψει και να αναπαράξει πολυκάναλο και stereo audio .wav files σε ένα απλό USB drive. Το USB interface μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη χρήση και αποθήκευση σκηνών και δεδομένων για αρχειοθέτηση και επανάκληση όποτε το θελήσει ο χρήστης. Επίσης, σύμφωνα με την Allen & Heayh, η Qu-32 μπορεί να αποτελέσει κι ένα ιδανικό studio mixer χάρη στο 32x32 audio interface που υποστηρίζει και που είναι συμβατό για streaming σε (και από) Mac ή PC. Επιπλέον, το dSNAKE (low latency audio connection) επιτρέπει στο μίξερ να συνδεθεί σε αποστάσεις έως και 120m μέσω ενός Cat5 digital snake για τη σύνδεση με remote audio racks, όπως τα AR84, AR2412, ή το AB168 stagebox που θα παρουσιάσει σύντομα η εταιρία. Τέλος, η Qu-32 είναι πλήρως συμβατή με το σύστημα ME personal mixing system της Allen & Heath, όπου μέσω της θύρας dSNAKE μπορούν να συνδεθούν όσα ME-1 personal mixers απαιτεί η κάθε παράσταση. Αντίστοιχα διευρυμένες είναι και οι ψηφιακές βιβλιοθήκες εφέ που προέρχονται απευθεάς από τη μεγαλύτερη ψηφιακή iLive. Και για να πάμε και στο δια ταύτα, η Allen & Heath ανακοίνωσε ότι η διάθεση της Qu-32 θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα με την τιμή πώλησης να ανέρχετα στις £2599 χωρίς το ΦΠΑ… Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα και την τιμή της νέας Qu-32 της Allen & Heath, θα σας δώσουν στην εταιρία Metro Audio Systems…

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση