Διαφήμιση
Δευτέρα, 09 Ιούνιος 2014 18:55

Fusion Bags και Hidrau Model στην Tony's Keyboards

Η εταιρεία Tony's Keyboards μέσω δελτίου τύπου που ακολουθεί, ανακοινώνει την ανάληψη της αποκλειστικής διανομής των προϊόντων των εταιρειών Fusion Bags και Hidrau Model για την Ελληνική αγορά.

Tony's Keyboards – Δελτίο Τύπου (Δευτέρα  9 Ιουνίου 2014)
«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε νέες συνεργασίες με δύο εξαιρετικές (κορυφαίες στο χώρο τους) εταιρείες παραγωγής αξεσουάρ για μουσικά όργανα. Πρόκειται για τη Βρετανική εταιρεία παραγωγής τσαντών - θηκών για μουσικά όργανα, DJ & Laptop/Tablet προιόντων Fusion Bags, καθώς και την Ισπανική εταιρεία παραγωγής σκαμπό πιάνου και αξεσουάρ Hidrau Model.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή τους για την Ελλάδα. Λίγα λόγια...

Fusion Bags
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 στο Γιορκσάιρ της Βρετανίας. Σύντομα έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο, για την υψηλή ποιότητα που παρέχει στην κατασκευή θηκών - τσαντών μεταφοράς μουσικών οργάνων, DJ & Laptop/Tablet  προιόντων. Αποτελείται από ένα team (συμπεριλαμβανομένων και gig μουσικών-παραγωγών DJ) το οποίο στόχο είχε από την αρχή να παρέχει υψηλή ποιότητα και καινοτομία, σε συνδυασμό με μεγάλη γκάμα προιόντων. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το σύνολο των προιόντων της Fusion Bags αριθμεί πάνω από 230 μοντέλα. Ειδικά στις θήκες μεταφοράς Keyboards, είναι η μοναδική στον κόσμο που παρέχει 16 διαφορετικές διαστάσεις !

Καλύπτει μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα μουσικών οργάνων και η καινοτομία της οφείλεται στο ότι αφουγκράστηκαν από την αρχή τις ανάγκες των μουσικών και DJ σε όλο τον κόσμο, πρωτού αρχίσουν να δημιουργούν και να σχεδιάζουν. 
Εδώ οφείλονται και οι καινοτομίες της Fusion Bags, που την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό:

Fuse-On
Δυνατότητα ενσωμάτωσης έως και δύο τσαντών, επάνω στη βασική θήκη μεταφοράς, π.χ: σε μία θήκη ηλεκτρ.κιθάρας, μπορούμε να ενσωματώσουμε επιπλέον 2 διαφορετικές σε μέγεθος back-pack τσάντες, μια στο επάνω και μια στο κάτω μέρος της, γρήγορα και εύκολα.

Zip-Away
Δυνατότητα πλήρους ανοίγματος της τσάντας, ειδικότερα στις σειρές DJ και Laptop/Tablet όπου διευκολύνουν τόσο την πρόσβαση σε αυτές, όσο και της ευελιξίας του να μπορείς να δουλέψεις έχοντας ένα "γραφείο σε κίνηση". Αυτές οι σειρές τσαντών έχουν και το μοναδικό χαρακτηριστικό, 2 σε 1 !
Mέσα στην τσάντα, υπάρχει μια δεύτερη τσάντα μεταφοράς για το Laptop/Tablet ή DJ controlller, στην οποία απλά προσαρμόζουμε τον ιμάντα ώμου .... και φύγαμε μόνο με τα απαραίτητα !

Clip-On
Οι τσάντες-θήκες με αυτή τη σήμανση, έχουν τη δυνατότητα να προσδεθούν με ιμάντες στο πίσω μέρος τους, σε οποιοδήποτε καρότσι-τρόλλευ μεταφοράς. Διευκολύνει ιδιαίτερα όταν τα όργανα είναι βαριά και απαιτείται αρκετό περπάτημα (π.χ: αεροδρόμια-συναυλιακοί χώροι).

Flow-System
Μοναδική σχεδίαση στο πίσω μέρος της τσάντας όπου δεν εφάπτεται άμμεσα με την πλάτη.
Διαθέτει σχεδιασμό με έξτρα αφρώδες υλικό στα πλαινά σημεία, όπου σχηματίζεται ένα κενό ανάμεσα τους έτσι ώστε να δημιουργείται ένα "τούνελ" αέρα με αποτέλεσμα τη μη εφίδρωση.
Τέλος, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι κάποια από τα προιόντα (π.χ: κιθάρες, υπάρχουν σε τρεις διαφορετικές σειρές όπως η οικονομική FUNKSION, η μεσαία URBAN και η top σειρά PREMIUM). Επίσης τα περισσότερα προιόντα της Fusion Bags, διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα όπως: Μαύρο, Μαύρο-Μπλε, Μαύρο-Πορτοκαλί, Μαύρο-Λεμονί. Περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της Fusion Bags, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Hidrau Model
Η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε το 1975 από τον Antonio Romero σε μια μικρή πόλη της Valencia στην Ισπανία, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή υψηλής ποιότητας σκαμπό πιάνου και αξεσουάρ. Με την αναγνώριση των προιόντων της στην αγορά σε σύντομο χρονικό διάστημα και την έκρηξη πωλήσεων παγκοσμίως, η εταιρεία μεταφέρεται το 1980 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000 τετραγωνικών μέτρων, όπου και διενεργείται όλη η διαδικασία παραγωγής, από την έρευνα, το σχεδιασμό μέχρι την τελική υλοποίηση. Σήμερα η Hidrau Model εξάγει πάνω από 30 προιόντα της, σε 25 χώρες παγκοσμίως και είναι  η Επίσημη Προμηθευτής σκαμπό πιάνου των κορυφαίων εταιρειών: Schimmel Pianos, Steinway & Sons, Petrof Pianos, Bluthner Pianos, C.Bechstein, Kawai Pianos, Yamaha Pianos.

Με στόχο την καθιέρωσή της ως κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρείας, η Hidrau Model ανέπτυξε με τα χρόνια δικές της "πατέντες" ως προς το δέσιμο και το μηχανισμό του σκαμπό. Τα υλικά που χρησιμοποιεί για την κατασκευή των ξύλινων σκαμπό, προέρχονται από επιλεγμένη ευρωπαική ξυλεία οξειάς. Με ειδικές τεχνοτροπίες αλλά και "δουλειά στο χέρι", τα σκαμπό αυτά αποτελούν το απαραίτητο συμπλήρωμα ενός πιάνου. Μπορούμε να διαλέξουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, κλασσικών ή μοντέρνων, υφασμάτων όπως δέρμα, βαμβάκι ή αλκαντάρα καθώς και χρωμάτων. Υπάρχουν διάφοροι τύποι σκαμπό όπως σταθερά, με ρύθμιση ύψους, με ανοιγόμενο καπάκι για αποθήκευση βιβλίων, διπλά για δύο πιανίστες, καθώς και καρέκλες ειδικά σχεδιασμένες για τη σωστή στήριξη του σώματος.

Πρόσφατα η Hidrau Model παρουσίασε, το πρώτο επαγγελματικό, υψηλής ποιότητας σκαμπό κοντσέρτου στον κόσμο, με υδραυλική ρύθμιση αυξομείωσης ύψους, αποκλειστική "πατέντα" της εταιρείας, κάτι για το οποίο βραβεύθηκε από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Βαλένθια και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ισπανίας, επάνω σε θέματα εξαγωγών προιόντων με τεχνολογικές καινοτομίες. 
Περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της Hidrau Model, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Τα προιόντα της Fusion Bags αναμένονται προς τα τέλη Ιουνίου, ενώ της Hidrau Models, διατίθενται ήδη. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση χρειαστείτε».

Επαφή
Tony's Keyboards
τηλ: 210-6450796

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση