Διαφήμιση
Δευτέρα, 05 Μάιος 2014 23:19

Τα μόνιτορ της Fluid Audio στην Audiomidi Music

Η εταιρία Audiomidi Music ανακοίνωσε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των studio monitors της Βρεττανικής εταιρείας Fluid Audio, για την Ελληνική αγορά. Ιδού η σχετική ανακοίνωση της Audiomidi Music…

Audiomidi Music – Δελτίο τύπου
«H εταιρεία Audiomidi Music ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Βρεττανική εταιρεία Fluid Audio για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην Ελλάδα. Η Fluid Audio είναι μία εταιρεία που κινείται στο χώρο των studio monitors. Ο ιδρυτής της Kevin Zuccaro, μηχανικός ήχου και μουσικός έχει εργαστεί στις εταιρείες JBL, Cerwin-Vega και τα τελευταία χρόνια στην M Audio αποκλειστικά στο τμήμα των ηχείων, ενώ το 2011 αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του εταιρεία και να δώσει στην αγορά ένα προϊόν αποτέλεσμα της πολύχρονης πείρας του.

Η εταιρεία για την ώρα κατασκευάζει 4 μοντέλα, ένα 8ιντσο τεχνολογίας coaxial (FX8), ένα 5ιντσο και 4ιντσο με διπλοενίσχυση (F4 και F4) και ένα 5ιντσο προσιτό οικονομικά ιδανικό για desktop και multimedia εφαρμογές (C5). Η άριστη σχέση τιμής απόδοσης καθιστά τα monitor ηχεία της Fluid Audio μία εξαιρετική επιλογή ανάμεσα στα τόσα ανταγωνιστικά μοντέλα που κυκλοφορούν στν αγορά. Σε πρόσφατο συγκριτικό test του musicradar.com, το F5 ήρθε 2ο ανάμεσα σε 12 ζευγάρια ηχείων με τιμές από 200 έως 600 λίρες, προσπερνώντας πολύ ακριβότερα ηχεία. Διαβάστε για το συγκριτικό test ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε και ν' ακούσετε τα ηχεία της Fluid Audio στην έδρα της εταιρείας Audiomidi Music, Λεωφ. Μεσογείων 392, Αγία Παρασκευή, τηλ. 2117005612".

Επαφή
Audiomidi Music
τηλ. 2117005612

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση